BIONAL PHARMA B.V.


77% van de hooikoortspatiënten klachtenvrij.

In Groot-Brittannië en enkele landen om ons heen, kunnen hooikoortspatiënten sinds kort letterlijk opgelucht ademhalen. Een simpel, doch zeer doeltreffend middel, genaamd Nasaleze(tm), verovert daar razendsnel de markt. Het gaat om een gepatenteerde poederspray met micro cellulosepoeder van plantaardige oorsprong

Onderzoeksresultaten in Groot-Brittannië tonen aan dat 77% van de onderzochten een volledig herstel van ernstige symptomen zoals een loopneus, jeukende of waterige ogen of een droge hoest constateren. Binnen een paar minuten gaf dit innovatieve product verlichting voor klassieke hooikoortssymptomen. De algemene conclusie werd gesteld als zeer effectief. Belangrijk voordeel is dat dit product door iedereen kan worden gebruikt, inclusief kinderen (vanaf 6 jaar) en zwangere vrouwen.

BIONAL Pharma B.V. gaat in Nederland vanaf week 18 dit innovatieve product op de markt brengen. De gepatenteerde poederspray vormt een beschermlaagje in de neus, waardoor hooikoorts geen kans krijgt zich te ontwikkelen. Bij het verstuiven en inhaleren in de neus wordt een hoogwaardig, micro cellulosepoeder over het neusslijmvlies verdeeld. Dit houdt van nature vocht vast en helpt zo een dikkere, beschermende slijmlaag op te bouwen. Er ontstaat een mechanische barrière waardoor de cellen die allergische reacties veroorzaken, niet worden bereikt. Hierdoor verbetert de filterfunctie van het neusslijmvlies en worden vreemde deeltjes weggevangen. Er is een bescherming tegen hooikoorts (pollen), maar ook tegen andere allergenen, zoals van katten en stofmijt.

Vanaf eind april is de beschermer tegen hooikoorts verkrijgbaar bij drogisterij, reformhuis en apotheek.
Het gaat om een flacon met micro cellulosepoeder, voldoende voor 500 behandelingen.