GE Capital Aro Lease

Persbericht

-voor directe verspreiding-

General Electric introduceert de nieuwe manier van leasen: de eerste online leasemaatschappij Myleasecar.nl

's-Hertogenbosch, 21 april 2004. Samen met zakelijk rijdend Nederland opent u vandaag zelf de nieuwe leasemaatschappij Myleasecar.nl. Niet met het doorknippen van een lintje of het ophalen van een doek, maar gewoon met een simpele druk op de knop. Myleasecar.nl is namelijk de eerste Nederlandse leasemaatschappij, die volledig online is. Myleasecar is opgericht met de bedoeling om zakelijk rijdend Nederland een leasecontract aan te bieden, tegen de beste prijs. Vanaf 21 april a.s. gaat de site online en kan heel zakelijk Nederland online leasen.

Het volledig online leasen is nieuw en biedt veel voordelen ten opzichte van andere leasemaatschappijen. Het gaat veel verder dan online een auto uitzoeken en een offerte aanvragen. Dankzij internet is het leasen sterk vereenvoudigd, transparanter en een stuk goedkoper.

Myleasecar.nl is uniek en onderscheidend ten opzichte van andere leasemaatschappijen. Niet voor niets spreekt men bij GE over de nieuwe manier van leasen. Hellen van Hoek, verantwoordelijk voor Myleasecar.nl: "De nieuwe manier van leasen is volledig online, zonder tussenkomst van een fysiek tussenpersoon en biedt een standaard leaseproduct met een hoog serviceniveau tegen de beste prijs. Prijsverschillen lopen gemiddeld op tot 10 - 15%. Klanten kunnen zelf alles regelen, op een tijd dat het hen uitkomt. Zogenaamde "extra" elementen zijn uit het contract gehaald. Neem als voorbeeld hulpverlening bij technische mankementen aan de auto. Alle merken bieden inmiddels voor jonge auto's (en daarmee dus leaseauto's) als extra service gratis hulpverlening in deze gevallen. Waarom zou de klant daar dan ook nog eens aan de leasemaatschappij voor moeten betalen? Dankzij internet wordt leasen sneller, makkelijker en veel goedkoper."

Het grote verschil@myleasecar.nl Om het belang van prijs extra te benadrukken, heeft Myleasecar.nl een speciale introductieactie ontwikkeld. Tot eind juni krijgen klanten, naast de beste leaseprijs, het verschil in prijs ten opzichte van een andere aanbieder ook nog eens cadeau. En dat gerekend over een periode van zes maanden! Op die manier profiteren klanten dus dubbel. De voorwaarden en details van de actie staan op www.myleasecar.nl.

Leasen zonder drempels Myleasecar.nl kan voor ieder bedrijf, onafhankelijk van grootte, interessant zijn. Ondernemers die al leasen en die op zoek zijn naar een snellere, makkelijkere en vooral voordeligere manier van leasen. Maar ook kleine ondernemers voor wie leasen op dit moment te omslachtig en duur blijkt. Myleasecar.nl maakt leasen interessant voor iedereen.

Geen koude start Myleasecar.nl is een initiatief van General Electric (GE). De ervaring van GE, als grootste wagenparkbeheerder ter wereld, en de inmiddels behaalde schaalvoordelen geven Myleasecar.nl allesbehalve een koude start.

-Einde-