AutoRai

21-4-2004

Slotemakers zet nieuwe Opel Astra in

Slotemakers Anti-Slipschool zet met ingang van heden 11 nieuwe Opels Astra in voor haar slipschool. Hiermee is Slotemakers een van de eerste bedrijven in Nederland die de derde generatie van de Astra opneemt in de vloot.

Slotemakers is de oudste en bekendste antislipschool van Nederland en beschikt sinds enige tijd over een nieuwe accommodatie. Het nieuwe complex in Zandvoort is zeer modern en compleet. De nieuwe Astra sluit hier naadloos op aan.

Sinds 19 jaar zet Slotemakers Opels in voor de
rijvaardigheidstrainingen. Volgens Leo Krippendorf, bedrijfsleider van Slotemakers, is de keuze voor Opel een logische: Iedereen rijdt gemakkelijk in de autos weg. De Opels zijn heel betrouwbaar en dat is erg belangrijk gezien het feit dat de autos zeven dagen in de week intensief worden ingezet.

Slotemakers en Opel hebben inmiddels een langdurige relatie, waarbij er enkele opvallende overeenkomsten tussen de twee bedrijven zijn. Zowel Opel als Slotemaker genieten bijvoorbeeld een grote bekendheid in Nederland en zijn ieder op de eigen markt de marktleider. Daarnaast hebben beide veiligheid hoog in het vaandel staan.

De nieuwe Opel Astra is een ideale auto om de actieve en passieve veiligheid te demonstreren. Door zijn state-of-the-art onderstel en vele technische innovaties is de Astra zeer koersvast en veilig. Mocht het onverhoopt mis gaan, dan biedt de uitgebreide passieve veiligheidsuitrusting de bestuurder en passagiers de hoogst mogelijke bescherming.

Slotemakers bestaat inmiddels 46 jaar en biedt cursussen voor zowel zakelijke klanten als particulieren. In de 46 jaar is Slotemakers uitgegroeid tot een rijvaardigheidsinstituut met grote naam. In diezelfde periode groeide Opel uit tot Nederlands marktleider in de personenautomarkt. Het merk met de Blitz is inmiddels 35 jaar lang de aanvoerder van de verkoopranglijsten.