PHOENIX TECHNOLOGIES132015

Quote Components kiest Phoenix FirstWare toepassingen

Quote Components kiest Phoenix FirstWare toepassingen voor geavanceerd notebook herstel

MILPITAS, Californië, April 21/PRNewswire/ --


- Klanten van Quote Components kunnen kosten voor IT-ondersteuning verminderen en een productievere en veilige computerervaring aanbieden

Phoenix Technologies Ltd. (Nasdaq: PTEC), het bedrijf dat al 25 jaar leider is in globale core systeemsoftware standaard in PC-systemen en aangesloten digitale toestellen, heeft aangekondigd dat Quote Components, een toonaangevende Europese systeemontwikkelaar en PC-fabrikant, de Phoenix FirstWare(r) toepassingen in zijn QMotion notebooks gebruikt. Deze modellen, met de Phoenix FirstWare Recover Pro en Phoenix FirstWare Check die op de Phoenix cME Console draaien, zullen rechtstreeks verkocht worden via SWITCH, de verkoopafdeling van Quote Components. SWITCH richt zich op de opleidings- en de kleinhandelsmarkten in Nederland en Duitsland.

'Dankzij onze partnership met Phoenix kunnen we hoogkwalitatieve, betrouwbare notebooks maken,' zei Rene Lammers, CEO van Quote Components. 'Nu kunnen we producten aanleveren die gebruikers toelaat hun gegevens of systemen te herstellen via een eenvoudige procedure zonder dat er een recovery-CD of netwerkverbinding vereist is. Dit betekent dat ze bijna overal hun productiviteit kunnen behouden, zelfs als ze off line of buiten het kantoor zijn. Het helpt ook om de kosten voor IT-ondersteuning voor bedrijven en technische ondersteuning voor onze klanten te verminderen.'

Quote Components zal het product ook integreren in de systemen die ze bouwen en via andere detailhandelaars verkopen. De toevoeging van Phoenix FirstWare toepassingen biedt PC-gebruikers meer kwaliteit en betrouwbaarheid.

'Bedrijven zoals Quote Components kunnen hun marktpositie versterken en differentiëren met Phoenix-producten en onze ingebouwde toepassingen,' zei Michael Goldgof, Senior Vice President of Corporate Marketing and Products Division voor Phoenix. 'In een tijd waarin bedrijven bijna uitsluitend op digitale informatie vertrouwen, wil Phoenix ervoor zorgen dat systemen en gegevens goed tegen alles beveiligd zijn, zodat de kritische bedrijfscontinuïteit verzekerd is. We helpen bedrijven ook om hun intellectuele eigendom te herstellen als er zich problemen voordoen. Gebruikers kunnen gemakkelijk hun systemen en gegevens herstellen zonder enige technische bijstand.'

Phoenix FirstWare Recover Pro is de bekroonde cME-gecertificeerde toepassing van Phoenix die PC- en notebookgebruikers toelaat om het PC-beeld helemaal of gedeeltelijk snel en gemakkelijk te herstellen. Door de geavanceerde Phoenix technologie in nieuwe notebooks te integreren, geeft Quote Components de gebruikers de mogelijkheid om de systeemtoepassingen naar de fabrieksinstellingen in te stellen, om het volledige goedgekeurde bedrijfsbeeld te herstellen, of om niet-corrupte versies van gebruikersgegevens te herstellen zonder een boot-disk, netwerkverbinding ofrecovery-CD.

Phoenix FirstWare Check is een altijd beschikbaar, diagnostisch programma voor hardware dat gebruikers toelaat om de aard van de PC-storing snel vast te stellen en om de gepaste acties te ondernemen om het systeem of de machine te herstellen. Dit verlaagt de kosten voor IT-ondersteuning en maximaliseert de productiviteit.

Quote Components haalt ook voordeel uit de Phoenix cME Console, die het Quote-merk uitbreidt in de systeemsoftware en zijn reputatie verhoogt door essentiële ingebouwde functies te voorzien. Het biedt ook nuttige diensten voor besturingssystemen en toepassingslegalisering om ervoor te zorgen dat Phoenix FirstWare toepassingen altijd beveiligd en beschikbaar zijn. Phoenix heeft deze softwareproducten ontwikkeld om de groeiende dreiging van kwaadaardige aanvallen aan te pakken. Experts hebben meer dan 72.000 virussen geïdentificeerd, waarvan er vele in 30 minuten of minder wereldwijd verspreid kunnen worden. Zelfs gewone downloads zoals online inschrijving voor muziekdiensten, films, spelletjes en instant messaging kunnen besmette software op PC's binnenbrengen.

Over Phoenix

Phoenix Technologies werd opgericht in 1979 en speelde een belangrijke rol in de digitale revolutie met zijn ontwerp van de eerste machine-onafhankelijke BIOS software, die elk jaar in 100 miljoen nieuwe systemen wordt geplaatst. Phoenix wendt deze core-level ervaring optimaal aan om Core System Software te ontwikkelen, waarmee ze verder gaan dan BIOS voor netwerktoestellen. Phoenix oplossingen activeren, beveiligen, verbinden en herstellen de bekendste systemen ter wereld. Deze oplossingen zijn ingebouwd en beschermd tegen virussen, gebruikersfouten, hackers en corruptie. Phoenix heeft zijn hoofdkantoor in Milpitas, Californië, VSA (Silicon Valley), en heeft kantoren in bedrijfs- en technologiecentra over de hele wereld. Surf naar http://www.phoenix.com/.

OPMERKING: Phoenix, Phoenix Technologies, FirstWare, en cME zijn gedeponeerde handelsmerken van Phoenix Technologies. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

CONTACT: Anne Marie McCallion van OutCast Communications,
+1-415-392-8282, of annemarie@outcastpr.com, voor Phoenix Technologies

Web site: http://www.phoenix.com, (PTEC)

Source: Phoenix Technologies

CONTACT: Anne Marie McCallion van OutCast Communications,
+1-415-392-8282, of annemarie@outcastpr.com, voor Phoenix Technologies

21 apr 04 15:06