Gemeente Amerongen


Bermverbetering Lekdijk Amerongen
In de periode van 13 april tot medio juni is de gemeente Amerongen bezig met het verbeteren van de bermen langs de Lekdijk vanaf de bebouwde kom van Amerongen tot aan de gemeentegrens van Wijk bij Duurstede.

Het doorgaande verkeer zal van de Lekdijk worden geweerd d.m.v. een omleidingroute via de provinciale wegen. Aan de zijde van de bebouwde kom van Amerongen en van Wijk bij Duurstede zal dit door middel van omleidingborden worden aangegeven. Op deze plaatsen zal ook worden aangegeven tot welk huisnummer bestemmingsverkeer de dijk kan volgen, of dat men om moet rijden en van de andere kant de woningen/bedrijven kan bereiken. Fietsers kunnen wel van de dijk gebruik blijven maken, maar moeten ter plaatse van de werkzaamheden afstappen.

Op zaterdag en zondag is wel verkeer over de dijk mogelijk zij het dat weggebruikers rekening moeten houden met verkeershinder. Op het weggedeelte waar de aannemer is gebleven zal een snelheidsbeperking worden ingesteld.

Voor vragen over het werk kunt u contact opnemen met de uitvoerder van de aannemer dhr. J. Aartsen (06-22974931) of met de toezichthouder namens de gemeente G. Ploeg (06-22283185)