VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
http://www.musicals.nl


Wens Robert Kranenborg en Joop van den Ende in vervulling

Restaurant Le Cirque opent zijn deuren

Le Cirque, toprestaurant van patron cuisinier Robert Kranenborg opende 19 april officieel zijn deuren. Een restaurant waar gastronomie en een stijlvolle ambiance samenkomen. Leden van Les Patrons Cuisiniers, een aantal captains of industry en initiatiefnemer Joop van den Ende, genoten van zijn uitzonderlijke kookkunsten.

Locatie
In de persoon van Joop van den Ende heeft Robert Kranenborg iemand gevonden die zijn passie deelt: mensen een onvergetelijke avond bezorgen. Deze gezamenlijke passie heeft geresulteerd in een bijzonder restaurant op een unieke locatie: naast het Fortis Circustheater in Scheveningen. Uitzonderlijk omdat geen enkel theater in de wereld een eigen restaurant heeft van het kaliber van Le Cirque. Voorafgaand aan de voorstelling The Lion King is het mogelijk te dineren in Le Cirque. Maar nieuw is dat daarnaast het restaurant ook toegankelijk is voor gasten die niet naar een voorstelling gaan.

Ambiance
'De mooiste momenten zijn aan tafel,' aldus Kranenborg. De rode pluche wand en de glazen open haard in het midden van het restaurant geven het restaurant een stijlvolle ambiance. Iedere avond kunnen 60 personen à la carte dineren. Voor een klein gezelschap culinaire liefhebbers is er de mogelijkheid te dineren in de keuken van Kranenborg, aan de Chefs Table.

Kranenborg
Meesterkok Robert Kranenborg, bekend van onder meer Vossius, La Rive, Corona en La Cravache d'Or, behoort tot de elite van Nederlandse cuisiniers. 'De taak van de kok begint waar het werk van de landbouwer ophoudt, een werkstuk van natuur, goed en smaakvol koken met iets wat al heel mooi is,' aldus Kranenborg.

Noot voor de redactie,