CDA

CDA
20-04-04
WI presenteert woensdag 21 april rapport Afstemmen op het publiek over toekomst omroepbestel

Op woensdag 21 april a.s. presenteert het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA om 15.00 uur in perscentrum Nieuwspoort (zaal Wandelganger 1) te Den Haag het rapport Afstemmen op het publiek De maatschappelijke verankering van de publieke omroep. Fractievoorzitter Maxime Verhagen zal het rapport in ontvangst nemen en een eerste reactie geven. Het rapport bevat een analyse van de huidige stand van zaken in het omroepbestel en doet beleidsaanbevelingen om het bestel te verbeteren.

Het rapport is geschreven door een WI-commissie onder voorzitterschap van prof. dr. Sylvester Eijffinger. Professor dr. Eijffinger, dr. Ab Klink (directeur van het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA) en drs. Petra van den Burg (secretaris van de commissie) zullen het rapport presenteren.

Het rapport 'Afstemmen op het publiek De maatschappelijke verankering van de publieke omroep' is vanaf woensdag 21 april 10.00 uur af te halen op het CDA Bureau, Dr. Kuyperstraat 5 te Den Haag of bij de Afdeling Voorlichting van de CDA Tweede Kamerfractie. Op het rapport rust een embargo tot de perspresentatie, woensdag 21 april, 15.00 uur.