Digitale Gemeente Houten

Geef je voetbalschoenen een tweede leven bij Hans Bogaert

woensdag 21 april 2004 - Bron: MH

Wie zijn schoenen dit voorjaar inlevert bij Hans Bogaert Sports krijgt bij aankoop van een nieuw paar 5 euro terug voor de oude voetbalschoenen!

Wat moet de sportzaak met die oude schoenen? Een aantal maanden geleden kwam Hans al in het nieuws vanwege de voetbalkleding en andere spullen waarmee hij zigeuners in Roemenië helpt. Het Zigeuner voetbalteam is dolgelukkig met de nieuwe kleding, maar voetbalschoenen kunnen ze ook nog wel gebruiken. Met deze actie wil Hans de zigeuners aan voetbalschoenen helpen. Evenals de voetbalkleding dragen Wilte Wienke en Marlies Haagsma er zorg voor dat de voetbalschoenen bij de zigeuners terecht komen. Op de spullen die worden uitgedeeld onder de zigeuners is controle. Via lijsten wordt bijgehouden wie wat heeft gekregen. Steekproefsgewijs wordt regelmatig gecontroleerd of men nog in bezit is van de gekregen spullen. Dit wordt gedaan door de contactpersoon in Roemenie, Paul Crisan. Deze werkt voor de kinderbescherming en zet projecten op. Wanneer blijkt dat spullen zijn verkocht en niet worden gebruikt voor het doel waarvoor het is gegeven, komt het betreffende gezin een volgende keer niet in aanmerking voor hulp. Het is ook mogelijk om voetbalschoenen in te leveren zonder een nieuw paar te kopen, alleen loopt men de 5 euro dan wel mis! Hans Bogaert Sports Plein 5 Houten.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).