Sligro Beheer NV

PERSBERICHT

Aart Voets nieuw lid directie Sligro Food Group N.V.

Zoals eerder bekend gemaakt neemt de heer Jan Geerdink conform de ten tijde van de overname van Prisma in het jaar 2000, gemaakte afspraken, per oktober 2004 afscheid van ons bedrijf als directeur foodretail.

Per 1 september zal tot zijn opvolger benoemd worden de heer Aart Voets (41 jaar), sinds 1999 algemeen directeur van Meester Stegeman. Daarvoor is de heer Voets werkzaam geweest bij Ahold N.V. in diverse commerciële en operationele functies.

De heer Voets treedt in dienst als statutair directeur van Sligro Retail Holding en zal bij de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in maart 2005 tevens voorgedragen worden voor benoeming tot statutair directeur van Sligro Food Group N.V. Onder zijn verantwoordelijkheids- en aandachtsgebied zullen alle retailactiviteiten van Sligro Food Group N.V. vallen, te weten Prisma Food Retail te Putten, EM-TÉ Supermarkten te Kaatsheuvel en Rosenberg Import te Almere. Daarnaast zal hij het productiebedrijf van Smit Vis in zijn portefeuille krijgen. De directies van Prisma, EM-TÉ, Rosenberg en Smit Vis zullen derhalve aan hem gaan rapporteren. Zijn standplaats wordt het Sligro Food Group hoofdkantoor te Veghel.

Het verheugt ons onze directie met de heer Voets te kunnen versterken.

Veghel, 21 april 2004

Namens directie Sligro Food Group N.V.,

A.J.L. Slippens

Tel. +31 (0)413 34 35 00
www.sligrofoodgroup.nl


---- --