Ingezonden persbericht


Persbericht

AWARDS BIJ TOSHIBA GOES APRES SKI

Toshiba bekroont beste partners 2003 tijdens dealerparty

Capelle a/d IJssel, 21 april 2004 Normaliter is de temperatuur op de skipiste van Snowdome in Den Haag vijf graden onder het nulpunt. Maar het enthousiasme van de ruim 400 aanwezigen gisteravond tijdens het Toshiba goes après ski dealerevenement en de bijbehorende Award-uitreiking liet de temperatuur danig oplopen. De awards werden onder andere door Wilfred Noordam, Sales Manager Toshiba Information Systems Benelux, uitgereikt aan de best presterende partners van 2003. Ingram Micro heeft wederom de meeste Toshiba-omzet gedraaid, vandaar dat ook ditmaal Ingram Micro werd uitgeroepen tot Distributor of the Year .

De Gouden Awards gingen verder naar de volgende partners:
* Service Partner of the Year: SCC Services B.V.
* Retailer of the Year: Correct Business Electronics
* Reseller of the Year: SCC

Nieuw dit jaar zijn de Zilveren Awards. Deze zijn door Toshiba in het leven geroepen om uiting te geven aan haar waardering voor partners die zich het afgelopen jaar op een opmerkelijke manier hebben weten te presenteren.

De Zilveren Awards gingen naar:

* New Partner of the Year: MyCom
* Toshiba Team Price of the Year: Copaco

Juist nu zijn onze relaties van groot belang. Toshiba is voor 100% loyaal aan haar channelpartners. We zijn dan ook verheugd te zien dat onze relaties zich opnieuw hebben bewezen in deze moeilijke markt , zegt Wilfred Noordam. Nu we ons concentreren op mobiele technologieën zoals mobiele draadloze VoIP, wireless home media en andere innovaties, hebben gebruikers behoefte aan deskundig advies. We focussen ons sterk op de marktsegmenten retail en MKB. In deze segmenten bestaat een duidelijke behoefte aan een dergelijk advies en onze partners kunnen daar uitstekend in voorzien.

Over Toshiba

Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, een leverancier van portable computers. Naast notebooks levert de organisatie mobiele en draadloze Pocket PC s, accessoires voor de zakelijke en consumentenmarkt. Voor meer informatie zie www.computers.toshiba.nl.

De Computer Systems Division van Toshiba streeft bij de ontwikkeling van haar geavanceerde notebooks, PDA s en servers naar de ultieme vrijheid van werken. Toshiba is toonaangevend fabrikant van mobiele producten uitgerust met WiFi- en Bluetooth-connectiviteit; dé wereldstandaarden voor draadloze systemen op kantoor, thuis en onderweg.

Het moederbedrijf, Toshiba Corporation ontwikkelt informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten en consumentenelektronica voor uiteenlopende markten. Het bedrijf heeft een positie verworven als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd 166.000 medewerkers en de jaaromzet bedraagt ruim 47 miljard US$ (2003).