Provincie Utrecht

Persbericht

Wisselingen in samenstelling van Provinciale Staten

Statenlid Stadhouders krijgt KO bij afscheid

20-4-2004
Drs. R.C.M. (Karin) Stadhouders, sinds 13 april 1999 lid van Provinciale Staten van Utrecht, heeft tijdens de statenvergadering op 19 april afscheid genomen van PS. Reden van haar vertrek is het feit dat zij met ingang van 1 maart is benoemd tot wethouder van de gemeente de Bilt. Commissaris van de Koningin mr. B. Staal overhandigde mevrouw Stadhouders een Koninklijke onderscheiding op grond van haar verdiensten - sinds 1990 - voor de politiek. Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Nieuwe statenleden

In plaats van mevrouw Stadhouders is mevrouw L.C. (Loes) Dekkers-Raadsen beëdigd als lid van PS.
Mevrouw Dekkers was tot op heden medewerker van de CDA-statenfractie. Zij heeft ervaring in de gemeentelijke politiek opgedaan in Bergschenhoek (ZH) en Rotterdam.
Ook G. (Gerard) M. Putters (LPF) is een nieuw gezicht in Provinciale Staten. Hij volgt de heer D.C. van Leeuwen Boomkamp op die op 1 maart jl. de Staten verliet. De heer Putters is al eerder - in 1974 - lid van PS geweest.

Voorzitterschap statencommissie water en Milieu De heer J. (Jan) Konijnenbelt (CDA) neemt het voorzitterschap van de statencommissie Water en Milieu over van mevrouw Stadhouders. Hij is ook vice-voorzitter van de fractie van het CDA in de Staten.

Laatst gewijzigd op 04/20/2004 11:36:52 AM. Paginabeheer: Frank.Santman@provincie-utrecht.nl