MOVIE MAX

Wiet kweken, nu ook al op DVD

Wiet Kweken, nu ook al op DVD!

Coffeeshops sluiten volgens minister Donner? Just relax, go to Movie MAX!
Want bij Movie MAX Moviestores ligt vanaf aanstaande dinsdag EXCLUSIEF in Nederland de DVD Home Growing, ofwel WIET KWEKEN in de schappen. Met behulp van de instructies op deze DVD kan de Nederlandse wietkenner zijn eigen behoefte blijven vervullen, door zelf op deskundige wijze wiet te kweken.

Krom Producties, de producent van de DVD, heeft een exclusieve deal gemaakt met Movie MAX om deze DVD in de markt te zetten. De DVD is vanaf aanstaande dinsdag 27 april in de 110 Movie MAX Moviestores in Nederland verkrijgbaar. De verkoopprijs zal EURO 19,95 bedragen. De duur van de instructie DVD is een klein uur.

De DVD bevat instructies voor het kweken van wiet voor eigen gebruik; alle benodigde grondstoffen, installaties en voedingsstoffen komen aan bod.
Op heldere wijze wordt het hele teeltproces uitgelegd, met een duidelijke 'groeitabel' waarin de verschillende fasen van de groei van de plant en de benodigde zorg overzichtelijk in beeld zijn gebracht. Alle benodigdheden zijn vrij verkrijgbaar in de honderden grow-shops die Nederland rijk is.

De 30 Belgische vestigingen van Movie MAX zullen de DVD niet ontvangen, omdat in België niet alleen de kweek van softdrugs, maar ook het in bezit hebben van de materialen voor het telen van wiet, bestraft wordt.

Movie MAX Moviestores heeft inmiddels ruim 140 moviestores in Nederland en België en biedt een breed assortiment op het gebied van home entertainment. De nieuwste huurfilms op DVD en video zijn gegarandeerd aanwezig! Movie MAX moviestores zijn grote, ruime en moderne winkels waarin alle nieuwste films altijd in grote getale en overzichtelijk gepresenteerd zijn. www.moviemax.nl