Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Arnhem - man verdacht van schennis aangehouden

Publicatiedatum: 21-04-2004

De politie heeft dinsdagavond een 32-jarige man uit Arnhem aangehouden op verdenking van het plegen van schennis tegenover twee meisjes van 10 en 14 jaar. De man zou eerder op de avond op de Venlosingel zijn ontblote geslachtsdeel aan beide meisjes vertoond hebben, waarop de meisjes de politie waarschuwden. Die wist de verdachte Arnhemmer aan de hand van zijn signalement te traceren, waarna hij later kon worden aangehouden. De man is voor onderzoek ingesloten. Beide meisjes deden aangifte.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - Arnhemmer aangehouden na verkeersruzie
Publicatiedatum: 21-04-2004

Een 36-jarige man uit Arnhem is dinsdagmiddag op de Sonsbeeksingel in zijn woonplaats door de politie aangehouden op verdenking van vernieling. De man zou bij een verkeersruzie een deuk getrapt hebben in de auto van een 22-jarige plaatsgenoot. Tussen beide Arnhemmers zou ruzie zijn ontstaan nadat de 36-jarige op een
voetgangersoversteekplaats bij rood licht de weg zou zijn opgelopen. Daarbij was het tussen de voetganger en een automobilist voor de 22-jarige bijna tot een aanrijding gekomen. Toen de 22-jarige wilde doorrijden bleef de 36-jarige op de rijbaan staan, waarop de 22-jarige toeterde. De 36-jarige zou hierop boos geworden zijn en zou vervolgens een deuk in de auto van zijn plaatsgenoot hebben getrapt. Gewaarschuwde agenten hielden hierop even later de 36-jarige man aan. De verdachte bekende later uit boosheid naar de auto van zijn plaatsgenoot te hebben getrapt en is met een dagvaarding op zak naar huis gestuurd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - beschonken Arnhemmer aangehouden na aanrijdingen
Publicatiedatum: 21-04-2004

In de wijk Geitenkamp in Arnhem heeft de politie dinsdagavond een 52-jarige Arnhemse automobilist aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. De man zou omstreeks half twaalf tegen twee geparkeerde auto's zijn gereden, waarna zijn auto in brand vloog. De brandweer moest eraan te pas komen om de brand te blussen. De verdachte Arnhemmer kon mede op aanwijzing van omstanders worden aangehouden en bleek onder invloed van alcohol. In het politiebureau saboteerde de man de ademanalyse doordat hij zich kennelijk met opzet geen gevolg gaf aan de door de agenten gegeven aanwijzingen. Hierop werd het rijbewijs van de man ingevorderd. Twee Arnhemmers hebben zich als gedupeerde bij de politie gemeld. De verdachte Arnhemmer is later in de nacht met een proces-verbaal heengezonden. Bij het ongeval raakte verder niemand gewond.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden