Lekstroom, 9.35 uur

Utrecht 21-04-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Snelheidscontrole
IJSSELSTEIN - Op dinsdagmiddag heeft de politie een controle gehouden op de Televisiebaan tussen 14.30 uur en 16.30 uur. Hierbij zijn negen bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid was 69 km/u, waarbij een toegestane snelheid geldt van 50 km/u.

Beroving fiets

IJSSELSTEIN Toen een 9-jarige jongen uit IJsselstein om 16.45 uur een motoragent tegemoet reed op het Basishof, liet hij direct zijn fiets vallen en rende er vandoor. Achter de jongen aan, kwamen twee 17-jarige meisjes aangelopen die de agent vertelde dat de 9-jarige de fiets van hun broertje had gestolen. De agent zocht de jongen op, die zich verderop verstopt had in de straat. De jonge verdachte werd daarop om 16.50 uur aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar werd hij om 19.30 uur opgehaald door zijn moeder.

Winkeldiefstal

NIEUWEGEIN In een winkel aan de Veldwade hielden beveiligingsmedewerkers een 32-jarige verdachte uit Utrecht aan, die gereedschap uit de winkel wilde meenemen zonder af te rekenen. De politie nam de Utrechter om 16.00 uur mee naar het bureau, waar proces-verbaal is opgemaakt.

Later die dag, omstreeks 18.30 uur was het in dezelfde winkel weer raak. Deze keer was op videobeelden te zien dat een 52-jarige man uit Utrecht fraudeerde met het afwegen van diervoederproducten. De verdachte werd meegenomen naar het bureau, waar proces-verbaal is opgemaakt.