Ingezonden persbericht

SuperOffice partner InfoBridge lanceert DataDirector

DEN BOSCH, 20040421 -- De gecertificeerde SuperOffice partner InfoBridge brengt met haar DataDirector de gebruikersniveaus binnen SuperOffice naar een nieuwe hoogte. DataDirector vervangt de standaard gebruikersniveaus van SuperOffice CRM5 voor Windows en CRM5.Web met de zelf te definiëren beveiligingsniveaus.


Standaard SuperOffice gebruikersniveaus voldoen vaak niet aan de specifieke wensen of eisen van de klant. DataDirector regelt toegangsrechten voor bedrijven, personen, projecten, omzetten, afspraken en documenten. Deze toegangsrechten kunnen ingesteld worden voor volledige kaarten en zelfs voor individuele velden.

Over InfoBridge
InfoBridge heeft de expertise om te bepalen wat nodig is voor een succesvolle implementatie van een CRM systeem. Deze expertise, en een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers vergroten de kans op succes aanzienlijk.
Ons partnership met SuperOffice betekent dat we gebruik maken van "leading edge" technologie. Door het volgen van trainingen gecombineerd met de input van onzen HelpDesk zorgen wij ervoor dat onze kennis up-to-date is. Het resultaat van deze inspanning zorgt ervoor dat InfoBridge concurrerend en innovatieve oplossingen kan bieden..

Waarom InfoBridge!
Bedrijven kiezen InfoBridge als CRM partner, wat betekent dat u gebruik kunt maken van 10 jaar ervaring met het gebruik van en de mogelijkheden van SuperOffice oplossingen. Wij bouwen producten voor uw Superoffice CRM systeem die functionaliteit toevoegen of "bruggen" slaan tussen verschillende applicaties.
Het feit dat SuperOffice de kern van onze oplossingen is, gecombineerd met de expertise van onze medewerkers in business procedures en workflows maken InfoBridge een unieke speler in de SuperOffice CRM wereld! Meer informatie over InfoBridge kunt u vinden op www.infobridgesystems.com

Over SuperOffice
SuperOffice ASA werd in 1990 in Noorwegen opgericht en is marktleider op het gebied van relatiebeheer software (CRM) voor business-to-business organisaties in het MKB in Europa. SuperOffice ASA (holding) is beursgenoteerd in Oslo (ticker SUO). SuperOffice levert toegevoegde waarde bij het volgen van relaties, documenthantering en -archivering, planning van dagelijkse taken en projectorganisatie. Sinds de start van het bedrijf heeft SuperOffice bij 22.000 bedrijven CRM software geïmplementeerd. Circa 15.000 van deze bedrijven hebben een onderhoudscontract. SuperOffice heeft een netwerk van dochtermaatschappijen en distributeurs opgebouwd om lokaal de best denkbare ondersteuning te kunnen bieden. Inmiddels zijn er SuperOffice vestigingen in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, Engeland en de Benelux. Meer informatie over SuperOffice kunt u vinden op www.superoffice.nl.
's-Hertogenbosch, 22 april 2004




Ingezonden persbericht