GOUDAPPEL COFFENG

Opening nieuwe vestiging Goudappel Coffeng

Goudappel Coffeng adviseert al 40 jaar op het gebied van verkeer, vervoer en ruimtelijke economie vanuit haar drie vestigingen in Deventer, Den Haag en Soesterberg. Aan dit rijtje voegt Goudappel Coffeng haar nieuwe vestiging in Leeuwarden toe. Om haar opdrachtgevers in Noord Nederland nog beter van dienst te kunnen zijn opent Goudappel Coffeng namelijk op 22 april 2004 de deuren van haar vierde vestiging. Het nieuwe kantoor van Goudappel Coffeng is gehuisvest in Crystalic aan de François HaverSchmidtwei in Leeuwarden. Johan V. Munsterman uit Leeuwarden zal de vestiging gaan leiden.

In het noorden wordt Goudappel Coffeng steeds vaker gevraagd om haar uitgebreide expertise in te zetten bij projecten. Voor Goudappel Coffeng een goede reden om deze nieuwe vestiging in het noorden van het land te openen. Ter gelegenheid hiervan organiseert Goudappel Coffeng op deze bijzondere middag, welke plaats zal vinden vanaf 15.00 uur, een openingssymposium rond het thema 'Mobiliteit en Ruimte in Noord Nederland'. Goudappel Coffeng nodigt u van harte uit dit symposium bij te wonen en deel te nemen aan de discussie rondom het centrale thema van deze dag. De discussie wordt ingeleid door Bas Govers en Henk Tromp van Goudappel Coffeng, waarbij Bas Govers zal ingaan op de (financiële) ontwikkelingen in het openbaar vervoer en de consequenties daarvan op de kwaliteit van het openbaar vervoer. Henk Tromp zal het men name hebben over de bereikbaarheid van het noorden, maar ook over de bereikbaarheid binnen het noorden waarbij van deur tot deur reistijden centraal zullen staan. In het discussiepanel zitten Hannelore Strik van de provincie Fryslân, Hans ten Raa van de provincie Groningen, Arend P. Klaassen van het projectbureau Regiovisie Groningen - Assen 2030 en uiteraard de twee inleiders Bas Govers en Henk Tromp. De discussie wordt geleid door Aize Bouma, een zeer ervaren discussieleider die door jarenlange ervaring als journalist (o.a. hoofdredacteur RTV Noord) veel kennis en ervaring in Noord Nederland heeft opgedaan. Voor en na het symposium is er voldoende ruimte om met elkaar kennis te maken en zal Goudappel Coffeng u informeren over de producten waarmee zij u vanuit Leeuwarden van dienst kan zijn. Mocht u interesse hebben in het bijwonen van dit openingssymposium dan kunt u contact opnemen met Eugenie de Haan, telefoon 0570 666 121, e-mail edhaan@goudappel.nl. Nadere informatie vindt u op www.goudappel.nl.

Goudappel Coffeng BV werkt sinds 1963 aan de beantwoording van ruimtelijke en verkeerskundige vraagstukken. In deze veertig jaar is het werkveld steeds breder geworden. Het bewustzijn dat het verkeersvraagstuk niet alleen een verkeerstechnisch, maar ook een ruimtelijk, economisch en psychologisch vraagstuk is, is toegenomen. In dit brede en interdisciplinaire speelveld is Goudappel Coffeng een bedrijf dat steeds samen met haar opdrachtgevers zoekt naar nieuwe oplossingen voor (urgente) problemen.