FIBO

Sylvester Stallone bezoekt de FIBO!

Essen (ots) -

25e FIBO - Wereldbeurs voor fitness, wellness en ontspanning, beursterrein Essen, 22-25 april 2004. Sylvester Stallone bezoekt de FIBO! De wereldster uit Hollywood begint een tweede carrière als ondernemer

link: foto is te downloaden via:
http://www.presseportal.de/story.htx?firmaid=17801

Op zaterdag 24 april 2004 bezoekt de superster en Hollywoodlegende Sylvester Stallone de 25ste FIBO - de wereldbeurs voor fitness, wellness en ontspanning, die dit jaar van 22 tot en met 25 april zal plaatsvinden op het beursterrein van Essen.

Sly, de 'Italian Stallion', zoals zijn fans hem noemen, zal op de FIBO zijn nieuwste TV-serie 'The Contender' presenteren, die in de bokswereld speelt. Bovendien zal Sylvester Stallone zich bij gelegenheid van de FIBO voor het eerst als ondernemer presenteren. Exclusief in Essen introduceert Stallone zijn gezondheids- en fitnessproducten bij het Duitse en Europese publiek. De producten, die onder het merk Instone op de markt komen, zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten over de spiergroei en combineren deze inzichten met Sylvester Stallone's eigen deskundigheid over lifestyle en voedingsbehoeften. Alle producten zijn ontwikkeld volgens de specificaties van Stallone zelf en zijn gebaseerd op zijn langdurige en intensieve trainingservaring.

Sylvester Stallone zal zich vanaf 12.00 uur aan het bezoekerspubliek presenteren op de hoofdstand in hal 7. Hij wordt vergezeld door Wolf-Dieter Poschmann, hoofd-sportredacteur van de ZDF; Sly zal vragen beantwoorden over zijn nieuwste TV-serie, zijn persoonlijke fitness-training en zijn tweede carrière als ondernemer.

Daarna is er een één uur durende personferentie, waar Stallone zal antwoorden op vragen van de nationale en internationale media. Voor het bijwonen van deze persconferentie is een afzonderlijke accreditatie vereist.

Contact:

Meer informatie over de afzonderlijke accreditatie voor de persconferentioe met Sylvester Stallone en over te downloaden fotomateriaal is verkrijgbaar via www.fibo-messe.com of via de persafdeling van Reed Exhibitions Deutschland GmbH, Dr. Mike Seidensticker
Tel. 0211-90191-128
mseidensticker@reedexpo.de
Birgit Götz
Tel. 0211- 90191-221
bgoetz@reedexpo.de
Eva-Maria Geef
Tel. 0211-90191-191
egeef@reedexpo.de

19 apr 04 15:43