NVM

spacer

spacer

Persberichten

Nieuwegein, 19 april 2004

Uitnodiging rondetafelgesprek NVM AOG: visienota herbestemming buitengebied

De vakgroep Agrarisch Onroerend Goed van de NVM nodigt u van harte uit om op donderdag 22 april om 13.30 uur deel te nemen aan een rondetafelgesprek op het NVM-kantoor aan de Fakkelstede 1 in Nieuwegein. Tijdens dit gesprek wordt ingegaan op de visienota van de vakgroep over de `Herbestemming van het buitengebied'. Voorafgaand aan het rondetafelgesprek (om 13.00 uur) bent u uitgenodigd voor een lunch.

NVM AOG wil graag met u van gedachten wisselen over het belang dat de ontwikkelingen en veranderingen in het buitengebied op een goede manier worden gestuurd, omdat er anders geen buitengebied meer overblijft. Daarnaast wordt er ingegaan op de herbestemming van voormalige agrarische (bedrijfs)gebouwen, de (on)mogelijkheden binnen bestemmings- en streekplannen en de verschillen in benadering en resultaat tussen verschillende gemeenten.

Er is uiteraard voldoende gelegenheid om interviews af te nemen met de samenstellers van de visienota, dit zijn de heren Wind, Boertjes, Teeuwsen, Hermens en Schipper.

Als u gebruik maakt van deze uitnodiging, stuur dan een bericht ter bevestiging aan:

Thalia Luckel (persvoorlichting NVM)
telefoon 030 - 6085185
fax 030 - 6035468
e-mail: t.luckel@nvmorg.nl

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij de persvoorlichtster van de NVM,
Thalia Luckel:
telefoon: 030-6085185
fax 030-6035468
internet: www.nvm.nl
e-mail: t.luckel@nvmorg.nl