Lekstroom, 10.15 uur

Utrecht 22-04-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Ongeval met tractor en graafmachine

TULL EN T WAAL Woensdagmiddag omstreeks 13.30 uur kreeg de politie de melding dat op de Lange Uitweg een 40-jarige man uit Tull En t Waal bekneld was geraakt tussen een tractor en een graafmachine.

De man had even daarvoor een tractor bestuurd met daarop de graafmachine. Vermoedelijk door verzakkingen in de berm, is graafmachine gaan schuiven, maar bleef de machine aan de tractor hangen waardoor beide voertuigen kantelden. Het been van de bestuurder kwam daarbij klem te zitten tussen de voertuigen. De brandweer heeft voorkomen dat de voertuigen verder konden schuiven richting een sloot en bevrijdde de man. Hij is met een ambulance naar het UMC vervoerd.

Aangetroffen wapens

NIEUWEGEIN Op woensdagmiddag rond 12.00 uur hielp de politie een deurwaarder met het ontruimen van een pand aan de het Herwijnenplantsoen. Bij de ontruiming trof de politie een pistool met munitie en een luchtbuks aan. Proces-verbaal is opgemaakt.

Verkeersongeval letsel

IJSSELSTEIN Woensdagavond om 20.50 uur kreeg de politie de melding van een verkeersongeval op de Schepenensingel.

Een 39-jarige vrouw uit IJsselstein kwam met haar fiets lelijk ten val, waardoor zij met mogelijk nekletsel door de ambulance naar het Antoniusziekenhuis is vervoerd.

Omdat de toedracht van het ongeval onduidelijk is, verzoekt de politie getuigen te bellen met het politiedistrict Lekstroom (0900- 88 44).

Winkeldiefstal

NIEUWEGEIN Woensdagmiddag om 15.50 uur hield personeel van een winkel aan de Passage een 24-jarige man uit Utrecht aan, toen hij levensmiddelen mee wilde nemen zonder te betalen. Nadat de politie de verdachte had meegenomen naar het bureau, bleek dat tegen de man nog een vonnis open stond. De man is ingesloten.