Gemeente IJsselstein


Voorontwerp 'Paraplubestemmingsplan prostitutie' donderdag, 22 april 2004 - 11:24 CET

De gemeente heeft een voorontwerp 'Paraplubestemmingsplan betreffende prostitutie' opgesteld.

Bedrijventerrein Lagedijk
Dit houdt dat het verboden is een seksinrichting in IJsselstein te vestigen, met uitzondering van een deel van het bedrijventerrein Lagedijk. In het parapluplan wordt geregeld dat hier onder voorwaarden maximaal één seksinrichting is toegestaan.

Ter inzage
Het voorontwerp-bestemmingsplan ligt met ingang van 22 april 2004 gedurende vier weken tijdens de openingstijden ter inzage bij de afdeling Publiekszaken.

Reacties
Op grond van artikel 6A van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en de 'Verordening burgerparticipatie gemeente IJsselstein 2003' kunnen ingezetenen van de gemeente en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke- en rechtspersonen gedurende de bovengenoemde termijn schriftelijke en mondelinge reacties tegen het
voorontwerp-paraplubestemmingsplan indienen. Schriftelijke reacties kunnen kenbaar gemaakt worden aan het college van burgemeester en wethouders. Voor het geven van een mondelinge reactie wordt u verzocht een afspraak te maken (030) 686 17 69.

Inloopavond
Op maandag 26 april 2004 wordt van 20.00 uur tot 22.00 uur een inloopavond georganiseerd in de skylobby van het stadhuis. Hierbij bestaat de mogelijkheid om het paraplubestemmingsplan in te zien en vragen te stellen danwel opmerkingen over het plan te maken.

Publicatie Zenderstreeknieuws 21 april 2004