Gemeente Wormerland


Wet Milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Wormerland maken bekend, dat er een vergunning op grond van de Wet milieubeheer is verleend aan:

Aluminium Products Wormer bv, voor het oprichten en in werking hebben van een productiebedrijf met als hoofddoel het fabriceren van aluminium rolsteigers aan de Veerdijk 28 B/C te Wormer.

Inzage van stukken
De definitieve beschikking en eventuele andere stukken liggen vanaf 26 april 2004 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, gevestigd aan de Koetserstraat 3 te Wormer.
Het gemeentehuis is, naast de dagelijkse openstelling van 08.30 - 16.30uur, tevens elke donderdagavond geopend van 16.30 - 20.00 uur.

Beroep
Gedurende zes weken na de dag waarop de definitieve beschikking ter inzage is gelegd kan beroep worden ingesteld door: a degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;
b de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerp van het besluit; c degenen die bedenkingen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht; d belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.
Het beroepschrift moet zijn gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Eveneens kan een verzoek aan de voorzitter van deze afdeling worden gericht tot het treffen van een voorlopige voorziening.
Het griffierecht voor het indienen van een beroepschrift bedraagt 136,- voor een natuurlijk persoon en 273,- voor rechtspersonen en een gezamenlijk beroepschrift van twee of meer personen. Dezelfde bedragen gelden voor een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Er is een ontwerpbeschikking opgesteld voor:

Floris Holding bv, voor het uitbreiden van de inrichting met een gronddepot aan de Knollendammerstraat 154 te Wormer.

Inzage van stukken
De aanvraag, de ontwerpbeschikking en bijbehorende relevante stukken liggen vanaf 26 april 2004 gedurende vier weken ter inzage in het gemeentehuis, gevestigd aan de Koetserstraat 3 te Wormer. Het gemeentehuis is, naast de dagelijkse openstelling van 08.30 - 16.30 uur, tevens elke donderdagavond geopend van 16.30 - 20.00 uur.

Bedenkingen
Een ieder kan binnen vier weken na de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd, schriftelijk bedenkingen hiertegen inbrengen. Deze dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Wormerland, Postbus 20, 1530 AA Wormer. Van de bedenkingen wordt een afschrift naar de aanvrager gestuurd. Degene die bedenkingen inbrengt kan verzoeken zijn persoonlijke gegevens niet bekend te maken.
Desgevraagd kunnen mondeling bedenkingen ingebracht worden. Voor een gedachtewisseling over de ontwerpbeschikking met vertegenwoordigers van de gemeente, de aanvrager en eventuele overige aanwezigen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt bij de gemeente.

Artikel 8.40 Wet milieubeheer

De volgende inrichting heeft een melding gedaan ingevolge artikel 8.40 Wet milieubeheer:

Schildersbedrijf Hetteling & De Vries, Koetserstraat 6 te Wormer, voor het Besluit bouw- en houtbedrijven milieubeheer.

De melding is op verzoek in te zien bij het taakveld Milieu van de afdeling VROM.