Kwartaalomzet Aladdin groeit met 28%

IJsselstein, 22 april 2004 - Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en internet-content, heeft zijn resultaten bekendgemaakt voor het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2004, dat eindigde op 31 maart 2004.

De omzet in het eerste kwartaal van 2004 kwam uit op 16,87 miljoen dollar, 28% hoger dan dezelfde periode vorig jaar. De nettowinst van dit kwartaal bedroeg 1,75 miljoen dollar, ofwel 15 dollarcent per aandeel. In hetzelfde kwartaal een jaar eerder rapporteerde Aladdin een nettowinst van 311.000 dollar, ofwel 3 dollarcent per aandeel.

Yanki Margalit, CEO van Aladdin: "Dit kwartaal is het sterkste kwartaal in de geschiedenis van Aladdin. In dat opzicht hebben de cijfers onze verwachtingen duidelijk overtroffen. Zowel in het segment Software Digital Rights Management (DRM) als in het Enterprise Security segment hebben wij onze positie verstevigd."

Een volledig overzicht van de financiële cijfers is beschikbaar via: http://www.aks.com/news/2004/corp/quart1.asp

Aladdin
Aladdin Knowledge Sytems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content: van applicatiesoftware tot en met internetgebruik en -toegang. Aladdins klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden, inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdins website www.eAladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.