Ingezonden persbericht


Een persbericht verstuurd door ICTroom

ICTroom Company en Citee gaan strategische samenwerking aan.

HILLEGOM -Op basis van de genoemde samenwerking biedt Citee haar klanten de mogelijkheid om samen met ICTroom projecten aan te bieden gericht op de facilitaire (ICT-) infrastructuur. Daarnaast zal op de verschillende ICT-infrastructuurgebieden het delen van kennis verder worden uitgewerkt.

Beide partijen kunnen zich hierdoor richten op hun kernactiviteiten maar kunnen desgewenst vanuit haar portfolio deze additionele expertises aanbieden.

Citee klanten profiteren nu van turn key serverroom oplossingen en verregaande engineering kennis!

De Citee divisie System Integration & Managed Services heeft haar focus op ontwerp, levering, implementatie en beheer van moderne ICT-infrastructuren. Daarnaast levert zij eventueel via de electronisch weg: www.KoopICT.com en www.KoopHP.nl standaard hardware, software en netwerkprodukten. Citee benadrukt de essentie van computerruimten in relatie tot haar core competence activiteiten en kiest daarom voor de strategische samenwerking met ICTroom.

ICTroom is een onafhankelijke organisatie met een track record op het gebied van ontwerpen, engineering, bouwen en onderhouden van multi vendor serverruimten. ICTroom Company levert aan bedrijven en instellingen die sterk afhankelijk zijn van continue beschikbaarheid van geautomatiseerde processen (waaronder overheden, onderwijs- en financiele instellingen) en bedrijven die dergelijke serverruimten als core business exploiteren (ict- en isp providers).

Beide directies zien een duidelijke synergie tussen de bedrijfsactiviteiten en effectueren de samenwerking met ingang van 1 april 2004.

Het blijft mogelijk om Citee te benaderen voor vraagstukken op het gebied van facilitaire ICT infrastructuur. Indien gewenst is one stop billing mogelijk vanuit beide partijen.

Over Citee bv (onderdeel van RealTime Company)

Profiel Real Time Company

Real Time Company is een ICT Service Provider met ca. 240 medewerkers (stand maart 2004) op locaties in Den Haag en Amsterdam. Naast zelfstandige dienstverlening maken vijftien complementaire participaties deel uit van het portfolio, dat bestaat uit:

Ontwerp, levering, implementatie en onderhoud van moderne ICT-infrastructuren

Beheer en ondersteuning van gebruik op basis van uitbesteding en detachering

Ontwerp, bouw, beheer en onderhoud van (web-)applicaties

Opleiden van ICT-specialisten en -gebruikers en ontwikkeling van elektronische leermiddelen

Advies met betrekking tot inrichting van geautomatiseerde informatievoorziening

De activiteiten worden aangeboden via een aantal ondernemingen die gezamenlijk opereren:

Citee ICT Service Provider
ExplainerDC bouw, beheer en hosting van business applicaties

KoopICT on line verkoop van ICT producten

One2Hire detachering van ICT professionals

Real Time Company biedt organisaties diensten en producten om te komen tot "the real time organisation". Een samenstel van ICT-infrastructuur, standaard programmatuur en koppelingen met (bestaande) specifieke bedrijfsapplicaties waarbij klanten, medewerkers en leveranciers op ieder moment vanaf iedere plaats de beschikking hebben over de juiste informatie.

Real Time Company is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

www.realtimecompany.nl

www.citee.nl

www.koopict.com

www.koopHP.nl

Over ICTCompany bv

ICTroom Company is een integere sparringpartner op het gebied van ontwerpen, implementeren en onderhouden van serverrooms. ICTroom Company is een toonaangevende full service organisatie bestaande uit een ervaren team van elektrotechnische en bouwkundige ingenieurs die al vele jaren betrokken zijn bij het ontwikkelen en bouwen van moderne facilitaire ICT infrastructuren. De maatwerk oplossingen zijn schaalbaar, van hoge kwaliteit en worden kostenefficiƫnt opgeleverd. ICTroom Company onderscheidt zich door innovatieve oplossingen, betrouwbaarheid en een uitstekende after-sales. www.ictroom.com

Nadere informatie:

ICTroom Company BV

Jacqueline Schep

Arnoudstraat 14a


2182 DZ Hillegom


02527-50610

jacqueline@ictroom.com

Met vriendelijke groet,
Jacqueline Schep

ICTroom Company
Arnoudstraat 14a +31-(0)252-750610 Tel. Postbus 310 +31-(0)252-750611 Fax
2180 AH HILLEGOM +31-(0)6-20601307 Mobile jacqueline@ictroom.com www.ictroom.com

datacenter equipment & services