Politie Drenthe

Donderdagmiddag 22-04-04

Assen 22-04-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

Diefstal uit school

ASSEN - Een 31-jarige vrouw uit Assen deed donderdagmorgen aangifte van diefstal uit een school aan de Merwedestraat. Tussen woensdagmiddag 14.00 uur en donderdagochtend 6.30 uur is in de school ingebroken. Onbekenden zijn binnengekomen door een ruit te vernielen. Uit het pand is een laptop ontvreemd.
Aangiftes vanwege vernielen autos
ASSEN - Donderdagmorgen hebben 8 eigenaren aangifte gedaan van vernieling van hun personenauto. De autos, die bekrast zijn, stonden geparkeerd aan de Talmastraat. De politie onderzoekt de zaak.

Verdachte mishandeling aangehouden
PEIZE - De politie kreeg donderdagmorgen rond 6.45 uur een melding van mishandeling van een 18-jarige krantenjongen bij een tankstation aan de Groningerweg. De verdachte werd op dat moment door omstanders vastgehouden. De 15-jarige verdachte is aangehouden en meegenomen voor verhoor. De toedracht is nog onbekend.

Inbraken in winkels
EMMEN - Een 33-jarige man uit Emmen deed donderdagmorgen aangifte van inbraak in een winkel aan de Hoofdstraat. Door een deur te forceren is men binnengekomen. Uit het bedrijf is een geldbedrag weggenomen. EMMEN - In een winkel aan de Baander is ingebroken. Donderdagmorgen deed een 50-jarige vrouw uit Schoonebeek aangifte. Door een deur open te breken is men binnengekomen. Er werd niets meegenomen.

Man aangehouden wegens bedreiging
ASSEN - De politie heeft donderdagmorgen rond 10.30 uur een 29-jarige man uit Assen aangehouden. De man is het gemeentehuis aan de Noordersingel binnengelopen met een koevoet. Zowel medewerkers en overige aanwezigen voelden zich bedreigd. De politie heeft de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Ramona Venema verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe. Tel. 0592-361268 of 06-52528533. Ron Reinds zal de voorlichting vanaf donderdagmiddag 17.00 uur overnemen.

info@politie-drenthe.nl