Akzo Nobel

Akzo Nobel benoemt nieuwe Senior Vice President Human Resources

Arnhem, 22 april 2004 Akzo Nobel heeft bekend gemaakt Heiko Hutmacher (46) te benoemen als Senior Vice President Human Resources. Hij komt bij Akzo Nobel in dienst per 1 juni 2004 en zal direct rapporteren aan bestuursvoorzitter Hans Wijers.

De heer Hutmacher heeft de Duitse nationaliteit en werkte hiervoor bij IBM in de functie van Vice President Human Resources in Parijs, met de verantwoordelijkheid voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Hij brengt uitgebreide kennis en ervaring mee naar Akzo Nobel op het gebied van human resources management.

Eerder was de heer Hutmacher bij IBM verantwoordelijk voor de human resources strategie voor Global Services in Somers in de Verenigde Staten (2001), gaf leiding aan Human Resources in Zuidoost-Azië (Singapore, 1999-2000) en in Zuid-Afrika (Johannesburg, 1997-1998). Hij introduceerde tevens HR ondersteuning voor industriële verkoop bij IBM in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (Parijs, 1996). Daarvoor had hij diverse functies in Human Resources bij IBM in Duitland, waar hij in 1984 in dienst kwam. Hans Wijers: We zijn zeer ingenomen dat we met deze benoeming de focus op onze mensen kunnen versterken.

Internet: www.akzonobel.nl
Ons Safe Harbor Statement is van toepassing op dit persbericht. Corporate Media Relations: tel. 026 - 366 4343