Accell Group

Aantal pagina's: 1

PERSBERICHT

Accell Group: Keuzedividend EUR 1,30 per aandeel

Heerenveen, 22 april 2004 - In de vandaag gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Accell Group is besloten tot uitkering van een keuzedividend van EUR 1,30 per aandeel over het boekjaar 2003. De payout ratio komt daarmee uit op 47,1% en het dividendrendement op 6,4%, gebaseerd op de slotkoers van 2003. Aandeelhouders die kiezen voor stockdividend kunnen een korting van 2% tot 4% verwachten.

Accell Group zal haar halfjaarcijfers op 21 juli 2004 voorbeurs bekendmaken.

/ / / / /

Profiel Accell Group N.V.
Accell Group is een Europese groep van ondernemingen actief in het ontwerpen, de productie, de marketing en de verkoop van fietsen en fietsaccessoires. Verkoop van fietsen met de merken Batavus, Hercules, Koga-Miyata, Kronan, Lapierre, Loekie, Mercier, Sparta, Staiger en Winora vindt voornamelijk plaats via de gespecialiseerde vakhandel.

Accell Group heeft productievestigingen in Nederland, Duitsland, Hongarije en Frankrijk. Verkoop van de fietsen en fietsaccessoires vindt plaats in Nederland, Duitsland, Frankrijk, en overige landen zoals België, Oostenrijk, Denemarken en Zwitserland.

Accell Group is in omzet de tweede fietsgroep van Europa.

De aandelen Accell Group worden verhandeld op de officiële markt van Euronext Amsterdam. De aandelen zijn opgenomen in het Next Prime segment van Euronext en kunnen door een door Accell Group aangestelde liquidity provider permanent verhandeld worden.

/ / / / /

Voor nadere informatie:
Accell Group N.V.
René Takens, Voorzitter van de Directie, tel.: 0513-638701 Website: www.accell-group.com

---- --