Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwsbrief: 22-04-2004 - Capelle Actueel

Uit de collegevergadering van 16 en 20 april 2004 Op vrijdag 16 en dinsdag 20 april 2004 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Vergadering WOP Middelwatering 18 mei 2004
Op dinsdag 18 mei 2004 om 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Middelwatering. De vergadering wordt gehouden in het gemeentehuis, Rivierweg 111.

Oostgaarders opgelet: nu aanmelden voor het Opgaarden! Wist u dat zich al vijf buurten in Oostgaarde hebben aangemeld voor het op vrolijke wijze opschonen van hun wijk?

Anjercollecte van 16 tot en met 22 mei
In de periode van zondag 16 mei tot en met zaterdag 22 mei 2004 vindt in onze gemeente het jaarlijkse Prins Bernhard Cultuurfonds (Anjercollecte) plaats.

Capelle werkt aanOnkruidbestrijding
Straten en stoepen waar veel gras en onkruid tussen de stenen groeit, worden minder goed begaanbaar en glad bij regenachtig weer.

Vervroegde pakketkeuze voor kabelabonnees Casema Capelse abonnees van Casema kunnen in plaats van eind dit jaar al per
1 juli aanstaande kiezen tussen een basis- of een standaardpakket.

Conferentie trekt landelijke aandacht
Op woensdag 7 april 2004 kwamen op uitnodiging van de gemeenten Capelle aan den IJssel en Spijkenisse 15 regiogemeenten bijeen om van gedachten te wisselen over het plan 'Rotterdam zet door'.

Dodenherdenking dinsdag 4 mei 2004
Op dinsdag 4 mei 2004 worden in Capelle aan den IJssel de gevallenen uit de Tweede Wereldoorlog en andere oorlogsslachtoffers herdacht.

Gemeentehuis gesloten
Van vrijdag 30 april tot en met vrijdag 7 mei 2004 is het gemeentehuis gesloten.

Stemmen in een voor mindervaliden ingericht stembureau De burgemeester van Capelle aan den IJssel maakt bekend dat voor de verkiezing van het Europees Parlement op donderdag 10 juni 2004 alle onderstaande stemlokalen op zodanige wijze worden ingericht, dat voor mindervalide kiezers de mogelijkheid bestaat daar zelfstandig hun stem uit te brengen.

Stemmen in een stembureau naar keuze. Kiezerspas De burgemeester van Capelle aan den IJssel maakt bekend dat het bij de aanstaande verkiezing van het Europees parlement op donderdag 10 juni 2004 een kiezer is toegestaan zijn/haar stem uit te brengen in een stembureau naar keuze.

Stemmen bij volmacht
De burgemeester van Capelle aan den IJssel maakt bekend dat het bij de aanstaande verkiezing van het Europees Parlement op donderdag 10 juni 2004 een kiezer is toegestaan bij volmacht te mogen stemmen.

Capelle kiest voor versnelde woningbouwproductie Het gemeentebestuur wil hiermee tegemoet komen aan de groeiende vraag naar woonruimte.

U komt toch ook?
Wilt u mee bepalen wie de komende vijf jaar voor Nederland in het Europees Parlement zitten?

Nieuwe folder leerlingenvervoer nu downloadbaar Als ouder of verzorger zorgt u vaak zelf voor het vervoer van uw kinderen naar school. Er kunnen echter situaties zijn, waarin dit niet mogelijk is.

Stichting Toezicht Capelle aan den IJssel
Veiligheid is erg belangrijk om je thuis te voelen in een stad. Aan veiligheid moet iedereen zijn steentje bijdragen. De Stichting Toezicht Capelle aan den IJssel (STC) speelt een grote rol bij het werken aan de veiligheid in onze stad.

Agendas raadscommissievergaderingen van 26 t/m 29 april 2004 Van maandag 26 april tot en met donderdag 29 april 2004 komen de raadscommissies bij elkaar. De vergaderingen zijn openbaar en worden gehouden in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

Vergadering Welstandscommissie
De Welstandscommissie vergadert op dinsdag 27 april 2004, om 13.30 uur

Bekendmaking 17 maart 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Beschikking Artikel 8.23 Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

Kermisvergunning 2004
Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van Capelle aan den IJssel, ieder voor zover bevoegd, maken bekend dat zij een vergunning hebben verleend voor het houden van een kermis in de periode van zaterdag 24 april tot en met vrijdag 30 april 2004 op het parkeerterrein gelegen achter het gemeentehuis aan de Lijstersingel.

Bekendmaking 31 maart 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

Bekendmaking 7 april 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en aanvragen invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

Bekendmaking 14 april 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 21 april 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

---

info@capelle-ijssel.nl