Magnus Holding NV

Twee nieuwe leden in Raad van Commissarissen Magnus Holding

Naarden, 22 april 2004. Jelle Dohmen en Fred Geerts treden toe tot de Raad van Commissarissen van Magnus Holding N.V. Hun benoeming is bekrachtigd tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 22 april 2004. Dohmen richtte in 1970 G&D Software op en was later bestuursvoorzitter van Volmac Software Groep. Hij brengt waardevolle kennis in op gebieden als financieel beleid en verkoop van software en services. Geerts, voormalig managing partner van het huidige Accenture Nederland, is zeer ervaren in strategische beleidsvorming, corporate governance, veranderingsprocessen en IT.

Fred Hermans, CEO van Magnus Holding: "Na de herstructurering van Magnus Holding kunnen we ons concentreren op verdere verbetering van het operationeel resultaat, uitbouw van de bestaande activiteiten en versterking van ons serviceportfolio. De twee nieuwe commissarissen zullen hier met hun kennis en netwerk een waardevolle bijdrage aan leveren. Wij zijn blij dat zij onze Raad van Bestuur terzijde willen staan met deskundig en onafhankelijk advies en toezicht." De Raad van Commissarissen van Magnus Holding bestaat verder uit Jan van Rijt (voorzitter). Met de komst van Dohmen en Geerts is de Raad van Commissarissen compleet en komt Magnus Holding tegemoet aan één van de 'codes of best practice' voor Corporate Governance voor Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen.

Magnus Holding N.V.
Magnus Holding N.V. richt zich op business- en IT-advies, bedrijfsoplossingen en integratie- en IT-services via dochterbedrijven Magnus en Qurius. Magnus (www.magnus.nl) adviseert en ondersteunt organisaties bij het realiseren van blijvende verbeteringen en innovaties. Op basis van een heldere business case voert Magnus veranderingen door in processen, organisaties en systemen. Qurius (www.qurius.nl) behoort tot de grootste specialisten in Microsoft Business Solutions (Axapta en Navision) en branchespecifieke aanvullingen in de Benelux en is ook internationaal actief via de FAQT Group. Magnus Holding is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam. Meer informatie over Magnus Holding vindt u op www.magnus.com.