Gemeente Apeldoorn

Informatiebijeenkomst oostelijke verbindingsweg op 22 april

Op 22 april organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over de oostelijke verbindingsweg. Deze weg zorgt voor een ontsluiting van het gebied aan de kanaaloevers en verbindt de Deventerstraat met de Wapenrustlaan. De bijeenkomst vindt plaats in de foyer van het Stadhuis en duurt van 18.00 tot 20.30 uur.

De bijeenkomst heeft het karakter van een inloopavond. Tijdens de bijeenkomst zal er geen sprake zijn van een plenaire presentatie van de plannen. Bewoners kunnen zich op de bijeenkomst laten informeren over het ontwerp van de oostelijke verbindingsweg en de aard van de werkzaamheden.

Medio mei 2004 start de gemeente met de aanleg van de oostelijke verbindingsweg, genaamd de Burgemeester Jonkheer Quarles van Uffordlaan. Deze weg moet de woonwijk aan de kanaaloevers ontsluiten en de bereikbaarheid van het centrum en het NS-station verbeteren. Naast de weg komt aan de oostzijde een parallelweg

De eerste fase van de werkzaamheden duurt tot het einde van dit jaar. Werkzaamheden zullen met name plaatsvinden tussen de Deventerstraat en de Molenstraat. In 2005 verwacht de gemeente te kunnen starten met de aanleg van de tweede fase (gedeelte Molenstraat tot de Wapenrustlaan). Over de datum wanneer deze fase van start gaat worden de bewoners door de gemeente apart geïnformeerd.

Voor het laatst bijgewerkt op: 21-apr-2004 08:37