Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Uniek concert in Emmen van
Steve Harley & Cockney Rebel

EMMEN ­ Steve Harley en Cockney Rebel treden op vrijdag 23 april op in Emmen. In hotel- en congrescentrum De Giraf is het enige concert van de band in Noord-Nederland. In het voorprogramma staat de Groningse formatie Henkus.

Voor een uniek optreden In Nederland zal Steve Harley en Cockney Rebel altijd worden herinnerd aan zijn nummer één hit Sebastian. In de rest van de wereld kreeg deze plaat die status overigens niet. Dat gebeurde wel met een van de opvolgers. Come up and see me (Make me Smile) haalde in Engeland de eerste plaats van de hitparade. Het nummer werd door talloze anderen gecoverd en wordt gezien als het meesterwerk van Steve Harley. Andere hits waren onder meer Benjamin, Mr. Soft en Judy Teen.

Na het succes van Come up and see me (Make Me Smile) startte Steve Harley een solocarrière. In de jaren tachtig speelde hij een rol in Andrew Lloyd Webber´s The Phantom of The Opera. Met Sarah Brightman scoorde hij in 1986 een top tien hit met de titelsong The Phantom of The Opera.

Op vrijdag 23 april, aanvang 21.00 uur, is deze unieke zanger samen met zijn band Cockney Rebel te zien en te horen in De Giraf in Emmen. Een eenmalig concert van de man, die ons Sebastian en Come up and see me (Make me Smile) schonk. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Ticketlijn 0629 ­ 013456 en bij hotel- en congrescentrum De Giraf in Emmen. (0591) 642002.