Kenniscentrum voor uiterlijke verzorging (KOC)

links
evenementen

Vakbeurs voor de Totale Voetverzorging

Ook dit jaar vindt de Vakbeurs voor de Totale Voetverzorging (VTV) weer plaats in de Rijnhal te Arnhem. Deze 11e editie kunt u bezoeken op 23, 24 en 25 april. De vakbeurs vormt dé ideale gelegenheid om uw vakkennis en inzicht te verbreden en te verdiepen. Mis deze kans niet! Gedurende alle beursdagen kunt u naast de beursstands ook de gratis lezingen bezoeken. Hiervoor is een aparte zaal gereserveerd.

KOC & Podopost
In de februari-editie van het vakblad 'Podopost' van uitgeverij Fundament werd al een eerste link gelegd met de vakbeurs. In die editie werd namelijk de kennisquiz 'Test uw vakkennis' gepubliceerd, waarvan de vragen door KOC waren opgesteld. De winnaars ontvangen hun prijs tijdens de Vakbeurs voor de Totale Voetverzorging.

Weet ú de antwoorden?!
Op zaterdag 24 en 25 april ontvangen de winnaars tijdens de lezing 'Antwoorden op vakgerichte quizvragen' een prijzenpakket van KOC en Podopost. Tijdens deze lezing worden de antwoorden van de quiz weerspiegeld. Bent u nieuwsgierig naar de manier waarop uw collega-voetverzorgers denken over: spieren, gewrichten en problemen van voeten? Kom dan op 24 of 25 april naar de lezing en test ook uw eigen kennis.

Welkom bij KOC
De opleidingsadviseurs van KOC staan u in de stand graag te woord over uw erkenningsmogelijkheden als leerbedrijf. Als leerbedrijf geeft u toekomstige collega's een goede praktijkleerplaats én u bent zelf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. Verder bent u zelf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. Verder bent u van harte welkom om kennis te maken met het lesmateriaal en uitgebreide cursusaanbod van KOC. Ook kunt u terecht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van examens.

Toets uw vakkennis!
Voor de bezoekers die niet meegedaan hebben aan de Kennisquiz van KOC en Podopost, organiseert KOC een korte kennistest in de stand. Via een computer legt u snel en eenvoudig een korte toets af over het voetverzorgingsvak. Benieuwd hoe u al vakspecialist in de branche staat? Tot ziens in de KOC-stand!