Gemeente Nijmegen

Korte Nieuwstraat 6
6511 PP Nijmegen
Telefoon (024) 329 91 11
Telefax (024) 2378
E-mail gemeente@nijmegen.nl

Postadres
Postbus 9105
6500 HG Nijmegen

persbericht

Datum Nummer persbericht
22 april 2004 p050


Maatregelen voor maisonnettes Neerbosch-Oost

Hans van Hooft, wethouder wijken, ondertekent vrijdag 23 april het convenant Maisonnettes Neerbosch-Oost. De afspraken moeten ervoor zorgen dat alle bewoners in goed onderhouden, schone en veilige maisonnettes kunnnen wonen en leven.

Gemeente, bewoners, politie, Talis Woondiensten, woningbouwstichting 'De Gemeenschap' en Tandem werken hierbij nauw samen. De gemeente verbetert en onderhoudt de speelvoorzieningen aan de O.C. Huismanstraat en Banjostraat.
Bewoners verwelkomen nieuwe huurders, organiseren festiviteiten voor kinderen, jongeren en ouderen, en houden de galerij voor hun voordeur schoon.

Feestelijke activiteiten omlijsten de ondertekening. Zo treedt een clown op en is er een suikerspinnentent.

De festiviteiten beginnen om 15.30 uur in de speeltuin Triangelstraat (achter de flat O.C. Huismanstraat 261-331). Daar is ook om 16.30 uur de ondertekening.

Andere ondertekenaars zijn leden van de bewonerscommissies Maestro en Triangel, C. Strik (directeur Talis Woondiensten, J. Berkhout (directeur woningbouwstichting 'De Gemeenschap'), H. Kleijn (teamchef politie) en H. Frickel (welzijnsorganisatie Tandem).
Voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Truud Knappstein, doorkiesnummer 2380


---

Alle informatie in dit e-mailbericht is onder voorbehoud. De Gemeente Nijmegen is op geen enkele wijze aansprakelijk voor vergissingen of onjuistheden in dit bericht