Ingezonden persbericht


Nieuw-Vennep, 23 april 2004. Persbericht

Multi Catering vervolgt Workshops Indonesisch koken

Onder leiding van de vermaarde Ibu Hilda Ho, wordt snel ervaren welke emoties de Indische keuken los kan maken. Kokkie Hilda heeft niet voor niets haar sporen in de culinaire wereld verdiend. Haar vele werkreizen van Jakarta, Parijs tot aan New York waarborgen mondiale inzichten en ervaring.

Tijdens een cyclus die uit 5 avonden bestaat, ontstaat vanuit het thema " Indisch Kokkerellen met de wok", een verregaande praktische bekendheid met de rijkdom van de Oriëntaalse keuken. Tijdens deze unieke cursus maakt men in royale mate kennis met kooktechnieken uit de oosterse keuken. Bovendien raakt men vertrouwd met de mystiek van deze keuken die Kokki Hilda tijdens haar verre reizen ontdekte. Zo kan zij de geheimen van de Indonesische keuken binnen handbereik voor velen brengen.

Van Rames buffet tot Lombok buffet. En van Surabaya buffet tot Asia buffet. Samen met haar kan men ervaren hoe vlot men de oriëntaalse kookkunsten in de vingers kan krijgen.

De kookworkshop is deze maand van start van gegaan tijdens de avonduren van 19 : 00 uur tot 22 : 00 uur. Het programma bestaat uit 5 lessen en kost, inclusief ingrediënten, kookmap en recepten, 30 euro per avond. Uiteraard worden eigen kookkunsten mee naar huisgenomen. U kunt zich aanmelden bij Davinia Nort: 06 - 551 475 36

Selamatan
De vijfde avond, de slotavond zal overigens geheel het karakter van een Selamatan hebben: dan wordt er speciaal gekookt voor familie, vrienden, dierbaren en kennissen.