Gemeente Enschede

Wie heeft er ooit gewerkt in het Lammerinkswönner?


Enschede, 23-04-2004

Oproep voor oud-medewerkers om zich te melden

Het Lammerinkswönner in het Ledeboerpark te Enschede bestaat dit jaar 25 jaar als bezoekerscentrum van de afdeling NatuurEducatie van de gemeente Enschede. Gedurende deze periode hebben vele vaste en vrijwillige medewerkers voor langere of kortere tijd gewerkt in het Ledeboerpark, bij Het Lammerinkswönner of bij de afdeling NatuurEducatie. Het 25 jarig bestaan van het bezoekerscentrum is een mooie aanleiding voor een feestelijke reünie.

Waar zijn zij gebleven?

In het najaar van 2004 organiseert de afdeling NatuurEducatie van de gemeente Enschede een reünie voor oud-medewerkers. De aanleiding hiervoor is het 25-jarig bestaan van Het Lammerinkswönner als natuureducatieve expositieruimte en bezoekerscentrum van de afdeling NatuurEducatie. In deze tijd zijn vele vrijwilligers en medewerkers gekomen en gegaan. Waar zijn zij gebleven?

De afdeling NatuurEducatie roept deze mensen via dit bericht op om zich te melden voor deelname aan een gezellige reünie om weer eens bij te praten en elkaar te ontmoeten na al die jaren.

Zij kunnen zich aanmelden via telefoonnummer 053-4351825 bij de afdeling NatuurEducatie van de gemeente Enschede.
---

Gepubliceerd op 23-04-2004 © Copyright gemeente Enschede Naar