Gemeente Wieringen

Bekendmakingen

Algemene wet bestuursrecht (23 april 2004)

Op 20 april 2004 hebben burgemeester en wethouders de volgende besluiten genomen die onder de Algemene wet bestuursrecht vallen:
* Verleende vergunning aan Zonnebloem afd. Wieringen voor het ophangen van 3 spandoeken t.b.v. een te houden ledenwerfactie.
* Verleende verklaring van goedkeuring/sportvisserijvergunning aan E. Buisman voor een vaartuig geschikt voor maximaal 12 personen.
* Verleende vergunning aan St. Kunst en Cultuur voor het gebruik van een geluidsinstallatie tijdens de te houden straattheaterdag op dinsdag 27 juli a.s. op het Groene Hart te Hippolytushoef en verleende vergunning voor het plaatsen van tenten en masten.
* Verleende vergunning aan Ed's Vishandel V.O.F. voor het hebben van een terras bij inrichting aan de Beltstraat 81.

Iedereen die door de genomen beslissingen rechtstreeks in zijn belang is getroffen kan binnen 6 weken schriftelijk bezwaar maken bij burgemeester en wethouders van Wieringen, Postbus 1, 1777 ZG Hippolytushoef. Wie dit tijdig doet kan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te Alkmaar (Sector Bestuursrecht, Postbus 252, 1800 AG Alkmaar) schorsing van deze beslissing aanvragen.

Hippolytushoef, 23 april 2004 Drs. J. Wittink, secretaris J.G.A. Baas, burgemeester