Lekstroom, 10.25 uur

Utrecht 23-04-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Straf uitzitten
IJSSELSTEIN - Donderdagavond om 19.45 uur werden surveillerende agenten ter hoogte van de tramhalte Hooge Waerd aangesproken door een getuige. De getuige had gezien dat een man, 30-jaar en uit Utrecht, een tas met goederen weggooide bij de trambaan. De verdachte is aangehouden en meegenomen naar het bureau, waar bleek dat er nog een vonnis tegen hem openstond. De man is ingesloten.

Gestolen scooter
NIEUWEGEIN - Donderdagavond omstreeks 22.00 uur kreeg de politie een melding van een 19-jarige man dat hij zijn onlangs gestolen scooter op de Degenburg had aangetroffen. De scooter stond op slot en was beschadigd. De agenten hebben het slot open geknipt en de scooter meegegeven aan de eigenaar.

Ongevallen met letsel
NIEUWEGEIN - Donderdagmiddag omstreeks 17.00 uur vond op de Ravenswade een verkeersongeval plaats waarbij een 25-jarige scooterbestuurder uit Nieuwegein letsel opliep.

Een 50-jarige automobilist uit Nieuwegein kwam uit de richting van de Laagravenseweg en wilde bij de Veldwade linksaf slaan. Een bestelbus gaf hiervoor voorrang aan de automobilst. Echter achter de bestelbus reed de scooterbestuurder die wel gewoon door wilde rijden. De automobilist zag deze scooter over het hoofd en kon een aanrijding niet meer voorkomen. De scooterbestuurder is per ambulance naar het Antoniusziekenhuis vervoerd, waar het letsel bleek mee te vallen.

NIEUWEGEIN - Donderdagmiddag omstreeks 16.30 uur raakte een 57-jarige vrouw uit Nieuwegein gewond toen zij met haar brommobiel over de kop sloeg op de Jutphasestraatweg. De brandweer heeft de vrouw uit haar benarde positie bevrijd en de ambulance heeft haar naar het Antoniusziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat de vrouw voornamelijk armletsel had opgelopen. Vermoedelijk is het brommobiel door een technisch mankement onbestuurbaar geraakt. Dit wordt nog onderzocht.