Eemland noord 11.30 uur

Utrecht 23-04-2004 - Nieuwsberichten district Eemland noord, 11.30 uur

Hennepkwekerij opgerold

SOESTERBERG Donderdagochtend heeft de politie een hennepkwekerij in een woning aan de Generaal Winkelmanstraat ontdekt en opgerold. Omstreeks 11.00 uur heeft de politie op basis van verkregen informatie de woning bezocht. In de woning werd een kwekerij met 678 hennepplanten aangetroffen en werd diefstal van stroom geconstateerd. De eigenaar van de woning zal op het politiebureau worden ontboden.

Openbaar dronkenschap

SOEST Donderdagmiddag heeft de politie een man aangehouden omstreeks 14.45 uur in verband met openbaar dronkenschap. In zijn dronken toestond viel de 37-jarige verdachte uit Utrecht spelende kinderen lastig op de Vosseveldlaan. De man is ter ontnuchtering meegenomen naar het politiebureau.

Vele boetes voor een bromfiets

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Donderdagmiddag heeft de politie een 15-jarige jongen uit Bunschoten-Spakenburg aangehouden in verband met rijden op een bromfiets waar ook nog van alles mee mis was. De jongen reed in eerste instantie weg toen hij agenten zag op de Talmastraat. Op de Ansjovisweg kon hij echter worden aangehouden. De bromfiets werd op het politiebureau gecontroleerd en bleek te zijn opgevoerd, niet te beschikken over remmen en richtingaanwijzers en wel over een gladde voorband. Tevens beschikte de jongen niet over een bromfietscertificaat, droeg hij geen helm en was hij te jong om op een bromfiets te rijden.