Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Romantische honeymoon op Aruba met Divi & Tamarijn

Love is in the air.......

Amsterdam, april 2004 - Pasgetrouwde tortelduifjes kunnen na de grote dag heerlijk bijkomen in de Divi & Tamarijn Aruba All Inclusives. De resorts - gelegen op het zonnige eiland Aruba- bieden speciale honeymoon pakketreizen aan, met vele extra's zoals: romantisch overnachten op comfortabele kamers met zeezicht; een gratis fles champagne plus cadeautje en een intiem diner voor twee in de Sunset Beach Bistro met uitzicht over de diepblauwe oceaan; oneindig nét als de liefde... Alle 'honeymooners' worden tevens verwend met een voucher voor een gratis overnachting na het eerste jaar samen!

Bij deze resorts zijn alle maaltijden en dranken in de toprestaurants & bars van Divi bij de pakketprijs inbegrepen, evenals het gebruik van de tennisbanen, fitnessfaciliteiten en diverse watersporten. Tevens wordt er komende lente een complete 9 hole Divi Aruba golfbaan geopend en is het genieten in de nieuwe Indulgance by the Sea' Spa. Verder is er een hoop te doen in de naaste omgeving van de resorts; bezoek Oranjestad of waag een gokje in het Alhambra Casino.

Het net gerenoveerde Divi Aruba resort heeft 203 ruime kamers, allen voorzien van patio of balkon, satelliet tv, föhn, koelkast en telefoon. Tamarijn, gelegen aan het strand, heeft 236 kamers met zeezicht en eigen balkon, satelliet tv, föhn en telefoon. Beide resorts beschikken over 5 restaurants, 2 snackbars, 6 bars, 3 zoetwater zwembaden, watersportfaciliteiten, fitness centrum met uitzicht op zee en een nieuwe 'Indulgance by the Sea' Spa. (Golfbanen en spabehandelingen zijn niet all-inclusive en los te boeken bij de resorts zelf.) Kijk voor meer informatie op www.diviaruba.com.