Verhuizing civiele sector naar het Dominicanenklooster
Bron: Rechtbank Zwolle

Datum actualiteit: 23-04-2004

Per 26 april 2004 is de civiele sector, locatie Zwolle, niet meer gevestigd in het kantoorgebouw Spoorstate aan de Hanzelaan, maar in het Dominicanenklooster, op de hoek van de Assendorperstraat en de Luttenbergstraat te Zwolle. De civiele sector bestaat uit de afdelingen familie- en jeugdrecht, handelsrecht en insolventierecht. De centrale informatiebalie die in gebouw Spoorstate gevestigd was, zal eveneens per 26 april 2003 zijn opgeheven en geïntegreerd in de centrale balie in het gerechtsgebouw aan de Luttenbergstraat.

Deze verhuizing heeft voor de bereikbaarheid de volgende consequenties:
Het postadres en de telefoon- en faxnummers blijven ongewijzigd. Deze treft u aan op deze deelsite van rechtbank Zwolle-Lelystad, onder `de sector civiel'. Afgifte en inname van (post)stukken dient te geschieden via de centrale informatiebalie in het gerechtsgebouw aan de Luttenbergstraat 5 te Zwolle.

De terechtzittingen van de civiele sector in Zwolle zullen vanaf maandag 3 mei a.s. in beginsel allemaal plaatsvinden in het gerechtsgebouw aan de Luttenbergstraat. Omdat de zittingscapaciteit in het hoofdgebouw beperkt is, bestaat de mogelijkheid dat kort gedingen en de behandeling van handelszaken soms nog zullen plaatsvinden in het gebouw Spoorstate aan de Hanzelaan. Dit zal dan in de oproeping duidelijk worden vermeld.