Gemeente Leiden

Leiden ruimt op! scoort

Publicatiedatum: 23 april 2004

Donderdag 15 april speelde het Leiden ruimt op!- team van de dienst Milieu en Beheer een vriendschappelijke voetbalwedstrijd tegen het vierde van Groene Hart Combinatie. Na een spannende match zag het team hun inspanning beloond met een zege van 6-3 en de Leiden ruimt op! bokaal. Het project Leiden ruimt op! organiseerde de wedstrijd als afsluiting van de landelijke campagne Sport en zwerfafval van de Stichting Nederland Schoon.

logo Leiden ruimt op MILIEU EN BEHEER - In het kader van de actie 'Sport en zwerfafval' hebben alle sportclubs in Nederland met een buitenaccommodatie een zwerfafvalpakket van de Stichting Nederland Schoon toegestuurd gekregen. Dit pakket bestaat uit een grote afvalbak met een deksel in de vorm van een bal, een kantinebord, kleedkamerstickers, posters, de meethulp en een auto-afvalzakje om te gebruiken bij uitwedstrijden. Dit alles onder het welbekende motto Met hetzelfde gemak gooi je het in de afvalbak.

Ook zijn de inwoners van Leiden via posters op driehoeksborden attent gemaakt op de landelijke actie en aan het denken gezet over hun afvalgedrag. Daarnaast hebben alle sportclubs met een buitenaccommodatie een brief van de dienst Milieu en Beheer ontvangen om het zwerfafvalpakket extra onder de aandacht te brengen en hen uit te nodigen het pakket te gebruiken.

Onder het motto Leiden ruimt op! zet de gemeente gedurende drie jaar extra mensen en middelen in om Leiden verder op te ruimen en opgeruimd te houden.

Voetbalteam

Bovenste rij (van links naar rechts): Mike Muiselaar (coach), Eric Lamboo, Ernst Edink (aanvoerder), Karel Pruimboom, Richard Heeren, Abdullah Cakmak, Erwin van Oosten, Evert Dundas.Onderste rij (van links naar rechts):Ron Boekkooi, Ronald Boekkooi, Hicham Lamairi, Martin van Polanen, Liek de Jong, René Zee (keeper) Ontbreken op de foto: Patrick van den Berg, Dennis Buin en Said EL-Aiachi. Foto: Wim van Noort

Deze pagina is gewijzigd op 23-04-2004