Gemeente Leiden

Geef je op en maak muziek op straat

Jeugd Muziek Concours Het Gouden Petje

Publicatiedatum: 23 april 2004

Idol worden voor één dag? Bespeel je een instrument en heb je genoeg lef? Dan kun je tijdens Koninginnedag optreden in het centrum van Leiden. Daarvoor moet je je wel opgeven voor 'Het Gouden Petje', dat wordt georganiseerd door de Vereniging Koninginnedag Leiden (VKL).

MILIEU EN BEHEER - Er zijn twee leeftijdsgroepen voor 'Het Gouden Petje', één voor kinderen tot en met tien jaar en één voor kinderen van elf tot vijftien jaar. Een deskundige jury bekijkt en beluistert jouw talenten. De winnaars krijgen uit handen van burgemeester Henri Lenferink prachtige prijzen uitgereikt. De prijsuitreiking is om 15.00 uur op het Stadhuispleinpodium.

Meedoen

Kom naar de afdeling Warenmarkten van de gemeente Leiden, op de Zonneveldstraat 10, en geef je op voor Het Gouden Petje. Dat kan tot en met woensdag 28 april op weekdagen tussen 14.00 en 16.00 uur. Je krijgt dan een plaatsbewijs waarmee je je eigen plekje krijgt in het centrum. Als je jezelf niet kunt opgeven mag je ook één van je ouders sturen, met een paspoort waar jij bij ingeschreven staat.

Deze pagina is gewijzigd op 23-04-2004