Politie Zuid-Holland-Zuid

23/4 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

23-04-2004 - Persberichten district I

WINKELDIEF AANGEHOUDEN
DORDRECHT- Op de Johan de Wittstraat is donderdagmiddag 22 april een 22-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden. Zij had gewinkeld bij verschillende winkels en had diverse kledingstukken meegenomen zonder te betalen. Ze werd betrapt door een kassiere en vervolgens aangehouden door de politie.

TWEE KEER RIJBEWIJS INGEVORDERD
DORDRECHT- Op de Nieuwbrug is vrijdagmorgen 23 april een 61-jarige man uit Dordrecht aangehouden wegens rijden onder invloed. Hij had dusdanig veel gedronken dat zijn rijbewijs is ingevorderd. DORDRECHT- Ook een 33-jarige man uit Dordrecht is zijn rijbewijs kwijt. Hij is vrijdagmorgen 23 april aangehouden op De Josselin de Jongstraat wegens rijden onder invloed.

BELG INGESLOTEN
ZWIJNDRECHT- Op de A16 is vrijdagmorgen 23 april een 38-jarige Belg aangehouden wegens rijden onder invloed. De man was zo dronken dat hij niet in staat was zijn boete van 600 euro te betalen. Hij is ter ontnuchtering ingesloten.

OP HETERDAAD BETRAPT
ZWIJNDRECHT- Donderdagmiddag 22 april kwam er een melding binnen dat twee mannen een deur van een woning van de Kapitein Stamperiusfalt hadden geforceerd en de woning binnen waren gegaan. Ter plaatse heeft de politie de twee mannen, 41 jaar oud en afkomstig uit Amsterdam en 32 jaar oud met onbekende woonplaats, aangehouden.