CDA

CDA
23-04-04

Camiel.com online

Alles over de verkiezingscampagne van Camiel Eurlings is sinds gisteren te vinden op www.camiel.com. Tijdens een bezoek aan de bollenstreek bracht de CDA-lijsttrekker voor de Europese verkiezingen gisteren enkele hyacintknoppen aan in het logo 'www.camiel.com' op een praalwagen voor het jaarlijkse bloemencorso (zaterdag 24 april). Daarmee 'opende' hij zijn website.

Surfers ontdekken er met enkele muisklikken wie Eurlings is, waar hij voor staat in 'Europa' en hoe anderen over hem denken. De lijsttrekker houdt een persoonlijk 'weblog' bij en de site brengt steeds het laatste nieuws over zijn campagne-optredens in het land.

Aan duidelijkheid laten zijn statements niets te wensen over. 'De eigenzinnige gedoogopstelling van Nederland ten aanzien van drugs is in Europa niet langer vol te houden', zei hij op een bijeenkomst in van de CDA-'Dertigers' (17 april) in Amsterdam. En in een reactie op de Norbert Schmelzerlezing (22 april) van Angela Merkel: 'Europese samenwerking is van wezenlijk belang om het internationaal terrorisme aan te pakken. Het Europees Parlement kan en moet de plaats zijn waar we gezamenlijk, krachtdadig beleid maken om de veiligheid te bevorderen.'