Ingezonden persbericht


Persbericht

Pim Hilferink start Business Booster

Amsterdam, 23 april 2004 --- Pim Hilferink, tot nu toe gedurende vele jaren werkzaam in diverse marketingfuncties bij onder andere IT-leverancier OKI Systems en softwaremaker Humatix, is van start gegaan met Business Booster, een onderneming met vaste gespecialiseerde partners, die bedrijven helpt bij het behalen van meer verkoopresultaat.

BusinessBooster verdiept zich in het klantenbestand van de opdrachtgever en ontwikkelt nieuwe markten door doelgerichte communicaties en acties. De gehanteerde formule garandeert opdrachtgevers een grote mate van betrokkenheid.

BusinessBooster realiseert die beloften dankzij een frisse, maar ervaren kijk op de zaken en geeft een nieuwe impuls aan de verkoopresultaten. Zowel voor bestaande bedrijven als starters. Zonder eindeloos getheoretiseer, maar wel met een strakke analyse en een degelijke planning. Begeleidt het volledige uitvoeringstraject of een gedeelte daarvan, afhankelijk van de binnen de organisatie beschikbare mensen en middelen. Analyseert toestand en potentieel rendement van een relatiebestand. Zorgt ervoor dat de klant klaar is om te profiteren van een aantrekkende economie.

Als kleine organisatie met een efficiënte werkwijze kan BusinessBooster concurrerende tarieven hanteren, op een niveau dat minstens eenderde lager ligt dan gebruikelijk. En dan voldoet de klant de nota ook nog eens op basis van het resultaat. De volledig rekening wordt uitsluitend betaald als de vooraf afgesproken doelstelling is gehaald: een bewijs van de betrokkenheid bij de klant en geloof in eigen kunnen. En de klant kan er op rekenen dat BusinessBooster scherp blijft.

BusinessBooster
Sloterweg 161a
1171 CM Badhoevedorp
t. (020) 659 48 55
e. info@businessbooster.nl
www.businessbooster.nl

Een portretfoto zenden wij u op aanvraag toe. Richt u zich tot:

Lubbers & De Jong BV
Bert Lubbers
Keizersgracht 219
1016 DV Amsterdam
t. (020) 625 98 73
e. bert@l-dj.nl

---