Ingezonden persbericht

MegaSellers Bussines Computers en APC slaan handen ineen

Stroomonderbrekingen zijn het grootste gevaar voor bedrijfskritische toepassingen

VIANEN, 20040423 -- MegaSellers Business Computers is een partnerschap aangegaan met één van de bekendste bedrijven op het gebied van hard- en softwarebescherming, APC. De reden voor deze samenwerking is dat stroomonderbrekingen het grootste gevaar voor zijn voor bedrijfskritische toepassingen. Veel bedrijven in Nederland hebben dit de afgelopen tijd aan den lijve ondervonden. De kosten als gevolg van een stroomstoring lopen vaak in de duizenden euro's, omdat e-commerce toepassingen zich nu zelfs letterlijk bezig houden met het verzenden, verwerken en opslaan van geld!


De wereld van de e-business draait 24 uur per dag. Onderbrekingen in de netspanning brengen een groot bedrijfsrisico met zich mee. MegaSellers Business Computers en APC zijn een samenwerkingsverband aangegaan om hun klanten beter te beschermen tegen dit soort risico's. Als beheerder van gegevens moet je er niet aan denken dat je data verliest door onderbrekingen in de netspanning. In de afgelopen jaren is de waarde van gegevens die worden gegenereerd, verzonden en opgeslagen, blijven stijgen.

"Door onze expertise op het gebied van netwerken te combineren met de kennis van APC kunnen wij onze klanten een optimaal ingericht, en makkelijk beheerbaar netwerk bieden. Van onze klanten horen wij dan ook regelmatig dat ze erg tevreden zijn over onze samenwerking," zegt Alexander de Graaf, account manager bij MegaSellers Business Computers.

De Dienst Ruimtelijke Ordening Amsterdam heeft voor de inrichting van haar nieuwe rekencentrum gekozen voor een totaaloplossing in samenwerking met MegaSellers Business Computers en APC. Marcel Schroër van de Dienst Ruimtelijke Ordening: "Mocht er onverhoopt een onderbreking in de stroomvoorziening zijn, dan hebben we voor tweeëneenhalf uur noodstroom en ook tegen kleinere onderbrekingen in de netspanning zijn we prima beveiligd. Onze systeembeheerders is geleerd hoe wij alles zelf kunnen beheren. Onze redundantie én de hoge beschikbaarheid zijn prima in orde. We hebben door dit nieuwe systeem niet alleen ruimte bespaard, we zijn er ook van overtuigd dat we de kwaliteit en de omvang van ons product kunnen garanderen. Alles binnen het totale fysieke infrastructuursysteem is op elkaar afgestemd. Het concept is goed doordacht, van het modulariteitsprincipe tot en met de achterkant van de racks. Daar is altijd plaatsgebrek; geen probleem. In plaats van de normaliter twee deuren is er één geplaatst en we hebben we zelfs ruimte over."

Over APC
American Power Conversion (NASDAQ:APCC) werd opgericht in 1981 en is een wereldwijd leverancier van systemen die de beschikbaarheid, beheerbaarheid en prestaties van gevoelige elektronische apparatuur - zoals informaticasystemen en netwerken - maximaliseren. APC heeft zijn hoofdkantoor in West Kingston (Rhode Island/VS) en behaalde in 2003 een omzet van 1,46 miljard dollar. APC staat in de Fortune-1000, Nasdaq 100 en S&P-500. Extra informatie over APC en zijn oplossingen staat op www.apc.com/nl

Over MegaSellers Business Computers
MegaSellers Business Computers is al meer dan 15 jaar leverancier van computers, netwerken, printers, accessoires, software en supplies aan het MKB in Nederland. MegaSellers Business Computers heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van het opzetten, beheren en implementeren van bedrijfsnetwerken. Voor meer informatie: www.megasellers.nl




Ingezonden persbericht