Lijst Pim Fortuyn


Stichting Europees Bureau Lijst Pim Fortuyn opgericht

Voor de ondersteuning en het bijstaan van toekomstige LPF afgevaardigden in het Europese Parlement is de Stichting Europees Bureau Lijst Pim Fortuyn opgericht.

De stichting is op 13 april j.l. opgericht en ingeschreven bij de Kamer van koophandel. Weer een stap naar een sterke vertegenwoordiging in het Europees Parlement.

GEZOCHT Hulp Campagne Europese verkiezingen

Met de komende Europese verkiezingen op 10 juni a.s in het vizier is het vanaf heden mogelijk u aan te melden voor promotionele activiteiten in uw woonplaats, regio of provincie. De campagne voor de Europese verkiezingen loopt van 1 mei tot 10 juni 2004. Voor de Europese verkiezingen zijn posters, folders en promotieartikelen beschikbaar. Deze zijn individueel aan te vragen per mail, u ontvangt dan 1 poster, 1 folder en een promotieartikel.

Verder verzoeken wij het plakken van posters en promotie acties zoveel mogelijk via de contactpersonen in uw provincie te laten lopen en met hun te bespreken, u vindt email en/of mobiele nummers van deze contactpersonen op de provincie websites. Geef hen aan wat u voor promotie u wenst te doen en wat u daar voor materiaal (hoeveelheden) voor nodig heeft, zij zullen dan in contact treden met medewerkers van het partijkantoor die voor distributie zorg dragen. Voor geplande activiteiten mailt u hier.

Het partijkantoor is op 30 april (koninginnedag) gesloten.