Alcoholcontroles

's-Hertogenbosch 23-04-2004 - Door de politie Brabant-Noord zijn in de nacht van donderdag22 op vrijdag 23 april alcoholcontroles gehouden.

OSS - In de nacht van donderdag op vrijdag is een alcoholcontrole gehouden in het district Maasland. Hierbij zijn vijf autobestuurders bekeurd. Op de John F. Kennedybaan werd een 35-jarige man uit Oss bekeurd. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 1 uur. Een 39-jarige vrouw uit Oss werd op de Koornstraat bekeurd. Ze kreeg een rijverbod van 3 uur. Op diezelfde straat werd ook een 51-jarige man uit Oss bekeurd. De man weigerde mee te werken aan een ademanalyse. Het rijbewijs van de man bleek al eerder te zijn ingevorderd. De man is bekeurd van het weigeren van de ademanalyse en het rijden terwijl het rijbewijs is ingevorderd. Een 42-jarige man uit Oss werd op de Singel 1940 1945 bekeurd. De man kreeg een rijverbod van 3 uur. Deze man werd later die nacht bekeurd omdat hij reed terwijl hij een rijverbod had. Op de Ploeg in Heesch werd een 40-jarige man uit die plaats bekeurd. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur.

UDEN, VEGHEL, VOLKEL - In de nacht van donderdag op vrijdag is in het district de Leijgraaf een alcoholcontrole gehouden hierbij zijn vijf bestuurders bekeurd.
In Veghel op de Sluisstraat werd een 21-jarige man uit die plaats bekeurd. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur.
In Uden werd op de President Kennedylaan een 42-jarige man uit Volkel bekeurd, hij kreeg een rijverbod van 1 uur. Een 40-jarige man uit Uden die op de Leeuweriksweg werd bekeurd kreeg een rijverbod van 3 uur. Van een 51-jarige man uit Nistelrode werd het rijbewijs ingevorderd toen hij werd bekeurd op de Nistelrodeseweg. Hij kreeg ook een rijverbod van 7 uur.
Op de Leeuwstraat in Volkel werd een 24-jarige man uit Oirschot bekeurd. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur.