Ingezonden persbericht

Nieuwe trend voor het opbergen van kleding

INLOOPKASTEN OP MAAT



ROTTERDAM, 20040424 -- Op dit moment zijn inloopkasten een echte trend. Niet verwonderlijk, want wie droomt er niet van zo'n super de luxe "walk-in-closet", waar men in één oogopslag een overzicht heeft van de gehele garderobe? Kastenstudio Maatmeubel (site www.kastenopmaat.nl ) kan uw droom uit laten komen, aangezien dit bedrijf inloopkasten op maat en naar wens van de klant maakt.


IN VRIJWEL ELK HUIS MOGELIJK
Doordat Kastenstudio Maatmeubel (gevestigd in de Woonmall Alexandrium te Rotterdam, Zwijndrecht en Oud-Beijerland) alles tot op de millimeter op maat maakt, kan vrijwel ieder huis, groot of klein, worden voorzien van een inloopkast. Deuren, ramen, leidingen of andere obstakels vormen geen enkel probleem, alles wordt perfect door onze ervaren meubelmakers aangepast aan de beschikbare ruimte.


PRIJS LAGER DAN U DENKT
Ook de prijs zal voor velen geen probleem zijn: doordat alles in eigen meubelmakerij wordt vervaardigd en dus rechtstreeks zonder tussenkomst van derden aan u wordt geleverd, zal de prijs u aangenaam verrassen. Bovendien kunt u kiezen voor verschillende opties, waardoor uw kast altijd binnen uw budget kan blijven.

FISCAAL VOORDEEL INGEBOUWDE INLOOPKASTEN
Omdat de meeste kasten ingebouwd worden, vormen deze onderdeel van uw huis (onroerende zaak). Dit leidt tot het gunstige gevolg, dat maatkasten kunnen worden meegefinancierd bij een eventuele hypotheek of andere vorm van krediet.Ook kunt u een eventeel bouwdepot aanwenden voor uw maatkast.
Het belangrijkste is dat de rente aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting.
Ingebouwde kasten leveren dus in tegenstelling tot standaard kasten een belangrijk belastingvoordeel op!

WAAR WORDEN INLOOPKASTEN GEPLAATST ?
Inloopkast in afgescheiden deel slaapkamer

Door een gedeelte van uw slaapkamer af te scheiden met schuifdeuren , wordt een aparte ruimte gecreëerd dat u kunt laten voorzien van een chique kastinterieur. Op die manier ontstaat een luxe walk-in-closet.

Inloopkast in aparte kamer

Velen hebben een kamer over, dat nogal eens dienst doet als "rommelkamertje". Door in deze ruimte fraaie kastindelingen te plaatsen, kan deze ruimte worden omgetoverd tot een chique inloopkast. De ruimte onder een raam kan eventueel benut worden door daar een ladenblok te plaatsen.

INDELING GEHEEL NAAR WENS
Vanzelfsprekend wordt de indeling van uw kast geheel aangepast aan uw wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende hanggedeelten, zowel geschikt voor lange als voor korte kleding. Bijzonder praktisch is het zgn. dubbel hanggedeelte, waarbij 2 roeden boven elkaar zijn geplaatst. Verder kunt u een of meer leggedeelten integreren in uw kast. Natuurlijk behoren laden ook tot de mogelijkheid.

TALLOZE KLEUREN/HOUTDESSINS
U kunt kiezen uit zo'n 120 kleuren/houtdessins. De collectie houtdessins is overigens zeer uitgebreid: u kunt bijvoorbeeld kiezen uit wengé, kersen, peren, ahorn en beuken. Zeer eigentijds zijn ook de metaaldecors, die een zeer trendy uitstraling hebben.

VERLICHTING
Goede verlichting is erg belangrijk en zorgt mede voor een luxe uitstraling van uw inloopkast. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunt u precies boven de indelingen een lichtkoof laten maken met een door u te bepalen aantal halogeenspots. Het is ook mogelijk in het midden van uw inloopkast een lichtkoof aan te laten brengen.

De uitgebreide website www.kastenopmaat.nl en de special www.inloopkasten.com bieden nog meer informatie over inloopkasten op maat.




Ingezonden persbericht