Politie Noord- en Oost Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.
* District Noordwest-Veluwe

Nadere informatie:
Anton de Ronde
055 - 548 60 52

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE

23 april 2004

Onderwerp: onbekende man ernstig gewond bij aanrijding

Een ongeveer 60-jarige fietser is vanmiddag in Ermelo zwaar gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De identiteit van het slachtoffer is tot op heden nog niet bekend.

Het ongeluk gebeurde zaterdagmiddag omstreeks 15.45 uur toen de onbekende man op zijn fiets over de Horsterweg richting Horst fietste. Kennelijk wilde het slachtoffer ter hoogte van Meerkanten, een instelling voor de geestelijke gezondheidszorg oversteken. Hierbij kwam hij in aanrijding met een bestelauto bestuurd door een 22-jarige jongeman uit Ermelo.

Het slachtoffer raakte zwaar gewond en is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft ondanks de nodige inspanning de identiteit van het slachtoffer nog niet kunnen achterhalen. De man is ongeveer 60 jaar oud en heeft een fors postuur. Hij is ongeveer 1.80 m lang en heeft grijzend haar. Hij droeg een grijsachtige broek, een blouse met rood/witte strepen en een grijst vest. Daarover droeg hij een blauw jack en verder had hij een Pulsar horloge om.

De man reed op een goud/bronsachtige damesfiets van het merk Gazelle met velgremmen en drie versnellingen. De fiets is destijds gekocht bij Ebbers in Ermelo, een fietsenhandel die niet meer bestaat.

Indien u meer informatie heeft over de identiteit van het slachtoffer heeft wordt u verzocht contact op te nemen met de politie Ermelo, via 0900- 8844.

Einde bericht

.

---- --