Mojo Concerts

Extra shows Riverdance -vervolg-

Vier shows in de Amsterdamse Heineken Music Hall bleken niet genoeg voor het spektakel van Ierse dans, muziek en zang, daarom geeft de groep twee extra voorstellingen in april.

Er zijn meerdere Ierse dansshows te zien geweest in Nederland, maar Riverdance is de groep waarmee het allemaal begonnen is. Sinds de grote doorbraak op het Eurovisie Songfestival in Dublin in 1994 staat de Ierse dansgroep aan de top. Telkens weten de artiesten de show te perfectioneren, met altijd verrassende nieuwe kostuums en een eindeloze rij onvermoeibare dansers.

Behalve de getalenteerde Ierse dansers, bestaat Riverdance ook uit een Iers koor, een Russische folkgroep, Afrikaanse zangers, drummers, tapdansers, een tenor en een flamenco danseres. Samen zorgen zij voor een meeslepend spektakel van dans, muziek en zang. Op zaterdag 24 en zondag 25 april zijn de extra voorstellingen in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Dinsdag 20 april 2004, Heineken Music Hall Amsterdam 20.00 uur Woensdag 21 april 2004, Heineken Music Hall Amsterdam 20.00 uur Donderdag 22 april 2004, Heineken Music Hall Amsterdam 20.00 uur Vrijdag 23 april 2004, Heineken Music Hall Amsterdam 20.00 uur Zaterdag 24 april 2004, Heineken Music Hall Amsterdam 20.00 uur Zondag 25 april matinee, Heineken Music Hall Amsterdam 14.30 uur

Entree: E 60, E 55, E 50 (exclusief servicekosten) Voor dit evenement zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar.

Reminder: Doobie Brothers -vervolg-

Het is bijna zover: over vier weken treden de Doobie Brothers eindelijk weer op in Nederland. De Doobie Brothers zijn vooral bekend van wereldhits als Listen To The Music, Jesus Is Just Alright en Long Train Runnin. De band komt naar Amsterdam in de twaalfde bezetting sinds hun oprichting in 1970. Alleen Patrick Simmons (zang/gitaar) is al sinds het begin bij de band, die merkwaardig genoeg geen enkele broer en niemand met de achternaam Doobie kent..

Deze week is het Doobie Brothers week op Radio Veronica.

Woensdag 4 februari 2004
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 39,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Venice Festival Express Special -vervolg-

Een zevendaagse treinreis dwars door Canada. Onderweg optredens van onder andere Janis Joplin, The Band, The Grateful Dead en Buddy Guy. In de zomer van 1970 reisden muzikanten, roadies en een film crew een week door Canada. De muziekdocumentaire Festival Express toont de beelden van dit unieke project. Veel rock en veel roll in de treinstellen, maar ook protesten langs het spoor. Na een jarenlange strijd om de rechten beleeft de documentaire de Nederlandse première op vrijdag 23 januari in Rotterdam.

Direct na de filmvoorstelling in Nighttown geeft de Amerikaanse familieband Venice een sfeervol concert. Venice heeft de setlist afgestemd op het tijdsbeeld dat de film oproept. Het optreden zal uit twee delen bestaan: de band speelt eerst covers uit de jaren zeventig en sluit af met een tweede set eigen nummers.

Vrijdag 23 januari 2004
Nighttown, Rotterdam
Aanvang: 18.00 uur (Film: 18.00 uur tot 19.15 uur, Venice: 19.30 uur tot 21.00 uur)
Entree: E 29,- (excl. servicekosten). Let op: voor deze voorstelling zijn alleen zitplaatsen beschikbaar!

Extra concert UB40 -vervolg-
Wegens groot succes geeft UB40 op dinsdag 6 april een extra concert in de Amsterdamse Heineken Music Hal.